23948sdkhjf

ISCAR med intelligent maskinering i Industri 4.0

ISCAR har lansert LOGIQ kampanjen for å introdusere en ny standard innen maskineringsteknologi.

Som industrileder og innovatør innen maskineringsverdenen, har ISCAR tatt IQ konseptet om intelligent maskinering enda lengre ved å bruke logiske forbedringer på verktøysutvikling. Resultatet er LOGIQ utvalg av verktøysløsninger som forutser og tilfredsstiller kundens behov. LOGIQ representerer neste steg i arbeidet med å implementere Industri 4.0 standarder, samtidig som kontinuitet og stabilitet sikres.

Høy repeterbarhet

Industri 4.0 direktiver –digitalisering og automatisering, utfordrer maskineringsfabrikker til å gjennomgå prosessen og iverksette tiltak for å møte disse målene. Logisk maskinering møter dette behovet. ISCAR leverer verktøyene som får ting til å skje.

LOGIQ bruksområder har skapt nye familier med verktøy, oppgradert eksisterende familier og inspirert til å bruke utstyret til beste evne og optimalisere ytelse. Ved å lytte til forbrukerne og holde seg foran markedsutviklingen, har ISCAR’s produktansvarlige og FoU kombinert sin ekspertise og erfaring for å utvikle verktøy som møter dagens behov.

I en industri der hvert sekund teller og hver bevegelse utgjør en forskjell, kan logisk design og forbedring av selv de enkleste verktøyene gi økt produktivitet og mindre kostnad.

- LOGIQ’s enestående innovasjoner inkluderer nye skjærgeometrier og låsemekanismer for stabil, vibrasjonsfri maskinering med høy repeterbarhet. Skjærene er utstyrt med avanserte sponbrytere og geometrier som arbeider godt med høy mating, forteller Per Martin Bakken, daglig leder hos ISCAR-forhandler Svea Maskiner AS.

Stor produktportefølje

Fullhardmetallverktøy er utviklet med nye design som reduserer vibrasjoner betydelig er en kjernefaktor for økt produktivitet i mindre optimale maskineringsforhold. De nyeste hardmetallkvaliteter reflekterer ISCAR’s fremtidsvisjoner og kunnskap i pulvermetallurgi og belegg. Den nye serien holdere inkluderer krympeverktøy og vibrasjonsdemping, som øker ytelsen når verktøystabilitet er viktig.

De nye LOGIQ freseløsningene har sterke skjær og fresekropper med forbedrede egenskaper. LOGIQ’s dreieverktøy tilbyr nye løsninger for å produsere spon mer effektivt og minske vibrasjon. LOGIQ’s boreverktøy har avanserte produktivitetsløsninger for høy nøyaktighet, repeterbarhet og reduksjon i produksjonstid.

LOGIQ seriene inkluderer; LOGIQ3CAM som, ifølge produsenten, øker boreproduktiviteten betraktelig, LOGIQ4TURN for økt ytelse i dreieoperasjoner, LOGIQ4FEED som muliggjør grov fresing med høy avvirkning, LOGIQ8TANG en ny 90° freser og LOGIQ5GRIP en allsidig og effektiv løsning for spor og avstikk i tillegg til nye familier med hundrevis av nye produkter som er designet for å gjøre jobben på best mulig måte.

- Fra konsept til virkelighet, LOGIQ verktøy reflekterer ISCAR’s mål om å lage og levere produkter i høy kvalitet som øker produktiviteten. Den fjerde generasjonen av den industrielle revolusjonen øker kravene til maskinering, ISCAR er på frontlinjen av denne trenden og jobber hardt med å utvikle og implementere relevante teknologier som reflekterer behovene til maskineringsindustrien, det er bare å kontakte Svea Maskiner så skal vi bistå med å finne de beste løsningene, inviterer Per Martin Bakken.

For mer informasjon se: www.svea.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.079