23948sdkhjf

Neste generasjon slipemaskiner

FEIN lanserer vinkelslipere og rettslipere på batteri. Produktene har EC-motor med støvbeskyttelse for lang levetid og ubegrensede muligheter for hastighetsvalg.

FEIN lanserer nå to nye vinkelslipere og tre rettslipere på batteri. Dette er maskiner som kan brukes overalt hvor kundene trenger mobilitet og høy ytelsesgrad. Den ergonomiske FEIN vinkelsliperen på batteri er designet for effektiv kutting, sliping og avgrading i monteringsjobber. Både de nye vinkelsliperne og rettsliperne på batteri har en ny støvtett og børsteløs FEIN PowerDrive motor med et innovativt teknologi konsept.

Vinkelslipere på batteri: mobile og kraftfulle

De nye vinkelsliperne på batteri er designet for fagfolk som utfører tøffe kutte, slipe og avgradingsjobber. De er beregnet for stålkonstruksjonsfirmaer, som buker dem til å kutte stålbjelker, for montører, under montering av trapper og balkonggjerder, eller for fagfolk i industrien som har behov for sliping av sveisesømmer tradisjonelt eller på trange steder. Vinkelslipere på batteri er samtidig et viktig verktøy for firmaer og fagfolk i bygg og anlegg, fordi de ofte trenger et godt alternativ til kutting av ulike materialer på arbeidsplassen.

Skreddersydd til brukerens behov

FEIN tilbyr to vinkelslipere på batteri, hver i to varianter. Den første er vinkelsliper CCG 18-115 BL/18-125 BL. Den er den klassiske varianten med skyvebryter. Den andre, CCG 18-115 BLPD/18-125 BLPD er med en bryter som ikke kan låses permanent, det vil si en «paddle» eller dødmannsbryter. Alle modellene leveres med ubegrensede muligheter for hastighetsvalg mellom 250 og 8500 omdr./min. Dette gjør det mulig med ideell hastighet for mange slipematerialer, eksempelvis rustfritt stål.

FEIN PowerDrive motor for lang levetid

I hjertet av vinkelsliperen på batteri sitter en nyutviklet børsteløs og helt innkapslet neste generasjons PowerDrive motor. Denne har beskyttelse mot skitt/smuss og til og med aggressivt, keramisk og mineralstøv. De vil fungere kontinuerlig i miljøer med svært høye støvnivåer uten behov for vedlikehold. FEIN PowerDrive motorer leverer 30 prosent større effekt enn sammenlignbare universalmotorer med en nominell effekt på 1000 watt, noe som gir optimale resultater når man jobber i metall. Motoren og elektronikken har også overbelastningsbeskyttelse.

Sikkert og ergonomisk arbeid

FEIN har lagt stor vekt på brukersikkerhet i de nye vinkelsliperne på batteri. Alle modellene har myk start for å sikre jevn og trygg oppstart. Alle modellene har også gjenoppstart -sperre og hurtigstoppfunksjon som stopper rotasjon av skive i løpet av et øyeblikk. De smale grepsmålene i det bakre holdeområdet gjør verktøyet veldig behagelig å holde.

Batterier for god slipekapasitet De batteridrevne vinkelsliperne er utstyrt med FEIN 18 V HighPower litium-ion batterier som håndterer høy strømkapasitet, og oppnår 75 prosent høyere strømstyrke enn vanlige 18 V litium-ion batterier. Dette gjør det mulig for brukeren å oppnå god slipekapasitet, kutting i stål og enkelt fjerne grove sveisesømmer. FEINs SafetyCell-teknologi beskytter batteri og verktøy mot overbelastning, overoppheting og total utladning.

FEIN rettsliper på batteri

I april 2018 lanserer FEIN også tre nye rettslipere på batteri. Hver tilbyr forskjellige funksjoner og passer til forskjellige applikasjoner. AGSZ 18-280 BL er perfekt for arbeid på vanskelige steder. Takket være den lange halsen, er AGSZ 18-280 LBL spesielt godt egnet til jobber der verktøyet må nå langt eksempelvis sliping langt inne i et rør. Utviklingsavdelingen hos FEIN har designet AGSZ 18-90 LBL, en rettsliper med lav hastighet på 2900 til 9000 omdr./min spesielt for rustfritt stål. PowerDrive motorer.

For mer informasjon se: www.fein-norge.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.267