23948sdkhjf

Flexovit feirer 60-år

Flexovit, en av verdens ledende produsent av slipeprodukter, feirer i 2018 sitt 60-årsjubileum.

Selskapet ble grunnlagt i 1958 i Enschede, Nederland, av Wim Ebbink og hadde i begynnelsen navnet Slijptechniek og produserte kappeskiver og slipeskiver i hovedsak for hjemmemarkedet. Siden den gang har selskapet vokst fra å være en spesialisert produsent av kappeskiver og slipeskiver til å være en global leverandør av alle typer slipeprodukter for industrielt bruk som f. eks. metallbearbeiding, støperier, transportsektoren samt bygg- og anleggsbransjen.

Byttet navn

I 1984 byttet selskapet navn til Flexovit. �?Flex�? betyr vinkelsliper på hollansk, Bokstaven �?o�? illustrerer formen på en kappeskive og “vit�? kommer fra det franske ordet for hastighet (vitesse). Flexovit ble kjøpt opp av Saint-Gobain Abrasives i 1998 og fikk da tilgang til konsernets forsknings- og utviklingsressurser og distribusjonssystem. Flexovit kan idag tilby et komplett sortiment slipeprodukter med bundne og fleksible produkter, kappeskiver og slipeskiver, diamantblader, diamantslipeskiver for presisjonssliping for alle typer av bearbeiding som kapping, sliping, skjerping, grading, overflatebehandling, sluttbearbeiding og polering.

Stolt 60-åring

- Vi er stolte og glade over at i år kunne feire vår lange og fremgangsrike historie. Takket være vår spissteknologi kan vi tilby markedet innovative slipeløsninger. Flexovit grunnla idéen om å etablere langsiktige kunderelasjoner for å identifisere og implementere kostnadseffektive slipeløsninger. Det har vi med stolthet gjort i 60 år og vi ser fram imot å gjøre det i ytterligere 60 år, sier Joost Morsink, daglig leder i Saint-Gobain Abrasives Nord-Europa.

For ytterligere informasjon se www.flexovit.com/sv-sv

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.063