23948sdkhjf

Gratis online designkurs for metallpulver

På nettstedet www.designforpm.net får du gratis innføring i hvordan konstruere for ulike pulvermetallprosesser.

Design for PM er et gratis e-læringskurs for industrielle designere og ingeniører. Det vil gjøre dem i stand til å designe overlegne komponenter og produkter som skal produseres ved hjelp av PM-produksjonsprosessen for pulvermetallurgi. Nettkursene vil dekke konvensjonell PM, Harde Materialer HM og Metal Injection Molding. Hvis du foretrekker å ikke registrere deg kan du bruke gjestemodus på påloggingssiden for å få tilgang til kurs uten å registrere.

Veiledende data

Denne elektroniske ressursen gir e-lærings materiale som dekker hvordan konstruere komponenter på beste måte ved hjelp av pulvermetallurgi (PM) prosessen. Målet er å gjøre det mulig for konstruktører/designere og produsenter av komponenter og systemer å gi et informert valg om bruk av PM-materialer i en rekke bruksområder. Det har blitt hentet fra et omfattende utvalg av kilder for å gi en enkel å bruke internett-opplæringsressurs som er spesielt rettet mot industrielle designere og ingeniører. Det er imidlertid kun veiledende data, og det er viktig at riktig spesifikasjon og testing utføres før noen komponent er produsert.

To nivåer

Kursene er på to nivåer og er ment over en kort periode for å gi deg en forståelse av nøkkeldesign og materialparametere når du utvikler et produkt som skal produseres ved hjelp av PM-prosessen. Dette er viktig på grunn av de mange unike funksjonene og egenskapene til PM.

For å bruke Design for PM må du gi noen få enkle detaljer slik at vi kan gi dataene i det format som passer best for dine behov. Det er ingen kostnader for registrerte brukere.

Mer informasjon på: www.designforpm.net

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078