23948sdkhjf

Klausen Industrier Svelgen med ny LVD kantpresse

Da det var på tide å skifte ut en gammel LVD kantpresse falt valget nok en gang på LVD. Gode erfaringer med maskin og service er viktige årsaker til det.

Klausen Industrier Svelgen ble etablert i 1990 som en moderne, allsidig servicebedrift. Bedriften ligger et par kilometer fra Bremanger Smelteverk og produserer cirka 1000 elektrodemantler årlig. I tillegg til reparasjoner og nyinstallasjoner til Elkem leverer de også varer og tjenester til private, entreprenører, bergverk og offshorebedrifter, samt varer og tjenester til flere energiverk og småkraftverk. Sammen med de andre bedriftene i Klausen-gruppen, fremstår de som en slagkraftig leverandør i sitt marked.

Gode erfaringer

Daglig leder hos Klausen Industrier Svelgen, Gunnar Mundal, forklarer at tiden var kommet for utskifting av den ene LVD kantpressen. Denne gamle LVD knekka har gjort sin jobb utmerket gjennom mange år, og det er en viktig grunn til vårt ønske om å fortsette med maskiner fra LVD.

- Denne gangen ønsket vi oss en ny maskin med større knekkekapasitet, samt et system som sørger for riktige vinkler med en gang. Vi valgte LVD siden vi har flere eldre maskiner fra dem, samt at vi er svært godt fornøyd med servicen vi får fra firmaet, forklarer Mundal, og legger til:

- Av erfaring vet vi å sette stor pris på god service fra leverandøren, og servicen vi får fra LVD Scandinavia har gjennom alle år vært veldig god. Dette er viktig for oss.

Enkel i bruk

- Siden riktig vinkel på første kjøring var viktig da vi skulle ha en ny maskin falt valget på en LVD kantpresse av type EasyForm. Dette er en ni-akset maskin med 320 tonn presskapasitet, og maskinen er utstyrt med vinkelmålesystemet EasyForm, forteller Mundal, og fortsetter:

- Vi valgte også å investere i offlineprogrammet Cadman-B3D. Vi jobber mye med 3D-modeller og med Cadman-B3D er det enkelt å importere 3D-modellen. Systemet krever kun noen få tastetrykk, så er knekkeprogrammet ferdig med riktig DXF fil for skjæring og riktige utbrettemål i forhold til valgt verktøy.

For mer informasjon se: www.klausen.no og www.lvdscandinavia.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.063