23948sdkhjf

Nordic Steel overtar TAKTEK

Nordic Steel AS har kjøpt TAKTEK AS som en del av sin satsning på entreprisevirksomhet innen stålkonstruksjoner, stålbygg, montasje og taktekking.

TAKTEK AS endrer nå navn til Nordic Steel Construction AS og blir en flott «part of great solutions». Alle ansatte i Nordic Steel Construction AS har bred og lang erfaring innen bedriftens satsingsområder.

Vil bli ledende

- Vi har som ambisjon å levere arbeid av en slik kvalitet at vi blir en fortrukket samarbeidspartner over hele landet. Nordic Steel AS har jobbet systematisk over lang tid for å sikre kundene en kvalitetsleverandør som virkelig ivaretar alle gjeldende krav. Vårt fokus på HMS, kvalitet og dokumentasjon vil med denne satsingen bli videreført inn i entreprenørbransjen, uttaler Knut Jørgensen, daglig leder i Nordic Steel Construction AS, og legger til:

- Vi har som mål å bli ledende i bransjen på KS og dokumentasjon, slik at kunden kan være trygg på at arbeidet som er utført er i henhold til offentlige og kundespesifikke krav.

Fremtidsoptimisme

Nordic Steel Construction AS har avtaler med leverandører av materialer som er tilpasset fremtidens krav og nordiske forhold. Selskapets samarbeidspartnere er nøye utvalgt og gir bedriften muligheten til å sikre kundene en trygg og konkurransedyktig leveranse.

- Som en del av Nordic Steel AS er vi sertifisert i henhold til alle gjeldende standarder og har sentral godkjenning i tiltaksklasse 3 for taktekking. Søknad for tilsvarende godkjenning for stålkonstruksjoner er til behandling hos Direktoratet for byggkvalitet, forteller Jørgensen, som legger til:

- For øyeblikket har vi leveranse og/eller montasje av stål på blant annet følgende prosjekter:

Nytt Nasjonalmuseum i Oslo (for AF Gruppen Norge AS)

Mjøstårnet i Brumunddal (for Moelven Limtre AS)

Ertsmyra Transformatorstasjon på Tonstad (for Risa AS)

Nytt parkeringshus til Møller Bil Forus (for Veidekke Entreprenør)

Taktekking på nytt bygg til Ahlsell, Stangeland (for MASIV)

- Vi i Nordic Steel Construction AS håper og tror at markedet vil ta godt imot denne satsningen og ser frem til å utvikle et solid og positivt samarbeid med dere i tiden fremover, avslutter Jørgensen.

For mer informasjon se: www.nordicsteel.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.062