23948sdkhjf

Plåtmodul i Mjölby velger Salvagnini

Plåtmodul i Mjölbys nyeste investering i laserskjæringsutstyr består av en helautomatisk fiberlaser. Laseren er utstyrt med sitt eget lager utviklet av Salvagnini samt en egen sortering robot.

Plåtmodul i Mjölby AB er en underleverandørbedrift spesialisert i stål og plateprodukter til den autonome industrielle verden med eksporterende kunder hovedsakelig i den svenske industrien som opererer i et globalt marked. Plåtmoduls største kunder består av selskapene Toyota, Väderstad og Swisslog.

En stor kapasitet

I dag har selskapet drøyt 50 ansatte under sitt tak som produserer varer i et tre-skift-system som inkluderer en produksjonsprosess pågår syv dager i uken, døgnet rundt. Den brede kunnskapen og en stor satsing innen produksjon av sveisede, knekte og CNC-maskinerte komponenter av større dimensjoner har Plåtmodul rukket å bli en svært relevant og en betydelig tynnplateindustrien, både regionalt og nasjonalt. Sammen med morselskapet, Rotage AB i Kvänum, de har en stor kapasitet og et komplett tilbud til markedet. Begge jobber med kundesegmenter der høye krav til kvalitet, pålitelighet og rask prototyping er avgjørende.

Valget av Salvagnini skyldes dels Rotages erfaring av dem som en maskinleverandør samt deres erfaring i fiberlaserteknologi. Salvagnini-maskinene utvikler seg hele tiden og har vært banebrytende i metall-bearbeiding siden deres første linje som ble lansert i 1979 (S4: et stanse- og kappesenter samt P4 panelknekkemaskin).

�?Beste alternativ�?

I 2008 Salvagnini satt en ny standard i laserskjæreutstyr da de introduserte sine nyutviklede fiberlasere på markedet. Salvagninis banebrytende produkter og deres raske og pålitelige materialhåndtering, kompatible med sine forskjellige maskiner gjør dem, ifølge produsenten, til det beste alternativet på markedet.

Maskinen Plåtmodul har investert i er en 6 kW fiberlaser i kombinasjon med Salvagninis egenutviklete kompakt-tårn for lagring, LTWS, og en MCL-plukkerobot. Roboten kan håndtere enkeltkomponenter på opp til 130 kg, uten noen begrensninger med hensyn til størrelsen på platene. Alt dette på et område mindre enn 10 x 10m.

Maskinen vil bli installert hos Plåtmodul-fabrikken i løpet av sommeren 2018.

For mer informasjon se: www.salvagnini.se

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.109