23948sdkhjf

Fronius lanserer en ny TIG-apparatserie

Den østerrikske teknologilederen Fronius har utvidet porteføljen av håndsveiseapparater med ytterligere tre apparater for sveising med Tungsten-inertgass (TIG). MagicWave 230i, 190 og TransTig 230i er letthåndterlige, kraftige og stillegående.
Takket være sine raske signalprosessorer når de alltid nøyaktig den strømkurven som muliggjør best mulig lysbuestabilitet med lavest mulig støyutslipp. Med sitt spesialutviklede kabinett får apparatene, ifølge produsenten, særdeles stor robusthet og lang levetid. Allsidig strømkilde for vekselstrømsveising

Enten det dreier seg om rør- eller beholderkonstruksjon, bearbeiding av rustfritt stål eller reparasjon og vedlikehold av kjøretøy – de nye TIG-sveiseapparatene fra Fronius egner seg for en rekke bruksområder. Den kraftigste strømkilden er MagicWave 230i for vekselstrøm-sveising. En spesiell fordel: Den kan kommunisere med og kobles opp til andre enheter via Bluetooth, WLAN og NFC-teknologi (near field communication). MagicWave 190 er utviklet for sveising av materialer som stål, rustfritt stål eller aluminium. Vekselstrømkilden leveres som gasskjølt og er et optimalt valg for en rekke applikasjoner.

Lettvekter for sveising med likestrøm

En del av den nye serien er TransTig 230i for likestrømsveising. Med en egenvekt på kun 15,9 kg er den svært lett. Håndsveiseapparatet er egnet for alle sveiseapplikasjoner, bortsett fra aluminium. Akkurat som MagicWave 230i leveres strømkilden også med vannkjøling etter ønske. Via Bluetooth, WLAN og NFC kan TransTig 230i også kobles trådløst til enheter, som eksempelvis en smart sveisehjelm, en fjernkontroll eller til og med smarttelefonen.

Optimalt tilpasset brukeren

Det flerspråklige betjeningskonseptet til håndsveiseapparatene med 4,3-tommers fullgrafikkskjerm gjør dem intuitive og brukervennlige. Favoritter-tasten lar sveisere enkelt hente frem og angi parametere de bruker ofte. En spesiell fordel er den modulære utformingen – brukerne kan utvide enhetene med forskjellige funksjonspakker etter behov. Disse inkluderer jobbfunksjonen, som kan lagre opptil 999 jobber samtidig, PulsPro-pakken for fullstendig lagring av alle pulsfunksjoner, tilleggsdokumentasjon av data og Limit Monitoring. Sistnevnte hjelper brukeren med å opprette et definert parametervindu og å overholde visse sveiseparametere. USB-porter gjør det mulig å utføre programvareoppdateringer og dokumentere sveisedata.

Ny sveisepistol for presis håndtering

Alle enhetene fås også som multispenningsversjon. Fronius Power Plug, en låsbar enhetskontakt på baksiden av strømkilden, gjør det enkelt og raskt å bytte strømledninger eller plugger, avhengig av hvor den brukes. Dette gjør det mulig å bruke den i hele verden – selv med forskjellige nettspenninger. Fronius har også omformet sveisepistolene – et ergonomisk håndtak, kombinert med et utskiftingssystem for sveisepistoler som standard, forbedrer komforten og sikrer enda mer presis håndtering. Den integrerte, kraftige LED-lampen belyser sømområdet effektivt. Dette gjør at sveiseren kan fokusere på arbeidsoppgavene og oppnå rene resultater.

For mer informasjon se: www.fronius.no

Kommenter artikkelen (1)
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078