23948sdkhjf

Wenzel med ny koordinatmåler

Med den nye SF 87 Shop Floor CMM utvider Wenzel sin produktportefølje med et inngangssystem designet for produksjonsmiljøet. Den splitter nye SF 87 har alle funksjonene som kreves for måling direkte i produksjon samtidig som man sikrer et høyt målevolum i forhold til størrelsen.

Målevolumet på 800 x 700 x 700 mm følger den mer eller mindre vanlige produksjonsstørrelsen i bearbeidingsmaskinene mens pris / ytelsesforholdet er fantastisk, ifølge produsenten. Høy hastighet og rask akselerasjon sikrer høy produktivitet i maskinen. Den nye SF 87 CMM er veldig fleksibel i bruk og kan enkelt flyttes ved hjelp av en jekketralle.

Den intelligente maskinen er utformet med tanke på ergonomi og enkel bruk, noe som gjenspeiles i mange av de maskinens detaljer, som for eksempel justerbar arbeidshøyde, kompakt integrering av datamaskin/ kontrollsystemer samt utformingen av maskinens ytre.

Maskinen er høytemperaturbestandig og er beskyttet mot smuss, noe som gjør den optimalt rustet for produksjonsmiljøer. SF 87 er utstyrt med en aktiv temperaturkompensasjon som sammen med aktiv demping passer til mer krevende industrielle forhold.

Fleksibel maskin

SF 87, sammen med det motoriserte hodet PH10, kan måle de mest komplekse detaljene, både følbar og optisk skanning. Maskinen leveres som standard for integrering med automatiseringsløsninger med Wenzels Automation Interface (WAI). Maskinens konstruksjon, med tilgang fra tre sider, er optimalisert for robothåndtering og kan lett tilpasses for ulike formål.

Wenzels WM | SYS Analyzer bidrar også med en intelligent maskinovervåkningsløsning, noe som gir full kontroll over maskin fremtidige oppdateringsbehov gjennom flere ulike diagnostiske analyser.

For mer informasjon se: www.ravema.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078