23948sdkhjf

NBF med ny styreleder og nytt Brukermøte

Det skjer mye spennende i Numerisk Brukerforening, blant annet blir det nytt Brukermøte på Jæren den 23. og 24. oktober. Dessuten er det gjort en del endringer i styresammensetningen.

Årets første Brukermøte ble gjennomført på Quality Airport Hotel Gardermoen 17. april, med hovedtema «Innovasjon og utvikling». Møtet samlet totalt 101 deltakere og kan karakteriseres som meget vellykket. De tradisjonelle bedriftsbesøkene dag 2 ble denne gangen erstattet med mulighet for messebesøk på SMART Industri, Norges Varemesse, Lillestrøm, noe mange deltakere benyttet seg av.

Ny styresammensetning

På Brukermøte ble det gjennomført årsmøte og valg. Lars Aakre, Framo Flatøy AS går ut som styremedlem etter mange år. Han blir med videre som observatør ut året. Som nytt styremedlem ble Bjørn Øvsthus, Mjøs Metallvarefabrikk AS valgt. Leif Estensen avslutter sin rolle som styreleder, og fortsetter som styremedlem. Styret har valgt Ove Johan Aklestad, OFIR som ny styreleder. Aril Digernes, Digernes AS sto på valg. Det ble imidlertid foreslått og besluttet at han sitter som styremedlem ut året, blant annet med den begrunnelse av at neste Brukermøte er lagt til Jæren hvor han har god lokalkunnskap og et godt kontaktnett mot industribedriftene. De øvrige styremedlemmer er som før: Inge Brigt Aarbakke, Aarbakke AS, Olav Dyrkorn, Brunvoll AS og Henrik Sveen, Kongsberg Defence & Aerospace AS.

Neste Brukermøte

23. og 24. oktober 2018 gjennomføres årets andre Brukermøte på Clarion Hotel Air Stavanger på Sola. Hovedtema er valgt til «Digitalisering og rekruttering», noe som er meget aktuelt og viktig i disse tider. Det blir besøk og omvisning hos ledende produksjonsbedrifter og et aktuelt skolemiljø. Økt digitalisering er i fokus i hele industrien. Vi ser tydelige tendenser for økt behov for ingeniører, IKT-folk og industriarbeidere. Dette tema vil få hovedfokus under konferansen og foredragsholdere fra store aktører innen oljesektoren som vil fortelle om hvordan de ser på fremtidens utvikling og krav.

I Leverandørens Time er det satt opp tre hovedtema med innlegg á 30 minutter fra lokale leverandører. Dette er Jærtek, Robot Norge og Mazeppa.

Dag 2 er satt av til besøk hos Malm Orstad AS, Aarbakke AS, Kverneland Group Operations Norway AS og Bryne videregående skole (skolen har landets mest moderne CNC-avdeling).

Se mer om invitasjon og praktiske opplysninger på www.nbf-forum.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.062