23948sdkhjf

Asker Hydraulikk fortsetter driften i Norge

Da arbeidsgiver flagget ut deler av virksomheten valgte en håndfull ansatte å starte eget firma i Norge, nærmere bestemt i Asker med navnet Asker Hydraulikk AS.

- Da vår tidligere arbeidsgiver Parker Hannifin AS valgte å flytte sin produksjon av hydraulikksystemer til Nederland, og ti ansatte mistet jobbene sine, gikk fem av oss sammen om å starte selskapet Asker Hydraulikk AS. Parker Hannifin AS har lagt forholdene til rette for at vi har fått en god oppstart og vi leier blant annet lokaler av dem. Vi er per i dag seks ansatte, fordelt på salg, utvikling, produksjon, service, lager og innkjøp, forteller Lise Svenskerud, daglig leder i Asker Hydraulikk AS.

For små og mellomstore bedrifter

Når Parker Hannifin velger å flytte systemproduksjonen utenlands, hvordan skal dere få suksess i Norge?

- Vi er et kompetent team av selgere, prosjektingeniører, hydraulikkmontører og logistikkmedarbeidere, hvor alle har fra 15 til 30 års erfaring i hydraulikkbransjen og med Parkers komponenter, svarer Svenskerud og legger til:

- Asker Hydraulikk AS er et godt valg for små og mellomstore bedrifter innenfor industri, marine og offshore som stiller høye krav til kvalitet på produkter og utførelse, men som ikke har denne kompetansen i eget hus.

Butikk og verksted

Asker Hydraulikk AS er en sertifisert Parker distributør og kan tilby kunder det meste av hydraulikk og pneumatikk-komponenter til transport, vei og anleggsbransjen, samt industri, marine og offshore.

- I enden av våre lokaler har vi vår industributikk (Parker Store) med blant annet pneumatikkrør og koblinger, hurtigkoblinger, blåsepistoler, utvalg av Racor marinefilter, samt et utvalg av verktøy, hydraulikkolje, absorbenter og diverse deler til gunstige priser på plass i hyllene, forteller Svenskerud og fortsetter:

- Vårt velutstyrte slangeverksted har et tilpasset sortiment av slanger og slangekoblinger og kunden kan gjerne få sine slanger presset mens han/hun venter.

Utvikler og produserer

Asker Hydraulikk designer og produserer hydraulikkaggregater og systemer. Systemene er som oftest utviklet i aktivt samarbeid med kunden, hvor avansert hydraulikk, elektronikk og instrumentering kan være kombinert.

- Våre ingeniører har opparbeidet seg stor kunnskap og ekspertise over mange år i bransjen og tilbyr stadig nye og bedre konstruksjonsløsninger.

Vi har erfaring med leveranse av dokumentasjon på industri, marine og offshore prosjekter i henhold til kundens ønsker og bistår kunden i alle faser av prosjekteringen. Ved konstruksjon av komplette systemer benytter vi i utstrakt grad kvalitetskomponenter fra Parker Hannifin, understreker Svenskerud.

Bedriftens verksted er velutstyrt for produksjon av alle typer hydrauliske systemer og komponenter.

- Vi kan også utføre feilsøking, testing, reparasjoner og sertifisering med de fleste klasseselskaper (DNV/GL, BV, Lloyds) på hydrauliske komponenter. Det er bare å ta kontakt, vi er beredt, inviterer Lise Svenskerud.

For mer informasjon se: www.askerhydraulikk.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109