23948sdkhjf

Buind satser i Danmark

Den norske maskineringsbedriften på Hensmoen, og nå robotverktøyskifte-produsenten, Buind AS har etablert eget kontor i Odense, Danmarks robot-svar på «Silicon valley».

- Buind DK ApS er etablert, og vi blir å finne i Munkehatten 1 A i Odense. Vi kommer til å foreta alt salg fra dette kontoret, som ligger praktisk talt midt mellom Universal Robots, OnRobot og de andre medlemmene i robotnettverket Odense Robotics. Alle er i rekkevidde innenfor 5-10 minutter med bil. Vi har også blitt medlemmer av klyngen, og de hjelper oss med å få rekruttert salgslederen, forteller Kjell Buind entusiastisk.

Permanent utstilling

Det er store forventninger til veksten innenfor robotisering og den danske klyngen Odense Robotics har slagkraft.

- Jeg ser kjempestore fordeler for salget vårt at vi er midt i smørøyet, det er mange hundre besøkende til robotindustrien i Odense årlig. Vi kommer til å lage en permanent utstilling i lokalene våre med flere typer roboter fra andre samarbeidspartnere og kan demonstrere SmartShift og andre produkter live for kunder og forhandlere, forteller Buind, og fortsetter:

- Vi kommer også til å satse på videokonferanse som viser produktene i drift og eventuelle nyheter for våre partnere som ikke kan besøke oss, vi har noen i Australia, sier Kjell Buind med et smil om munnen.

For mer informasjon se: www.buind.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.064