23948sdkhjf

P. Meidell AS tar Demmeler inn i porteføljen

- Vi har jobbet hardt for å få agenturet på 3D-oppspenningssystemet fra Demmeler. Dette er originalen, og den med klart mest fokus på kvalitet og nøyaktighet, forteller Glenn Paulsen hos P. Meidell AS.

- Mange selskaper lanserer innovasjoner på markedet. Imidlertid er det bare noen få selskaper som lykkes med å lansere en innovasjon som blir en bransjestandard slik som Demmeler har blitt.

3D-sveisebordet og oppspenningssystemene har blitt bransjestandarden alle strekker seg etter, forklarer Paulsen videre.

Takket være den modulære utformingen med et perforert rutenett kan de fleksible sveisebordene brukes av alle, fra spesialiserte småbedrifter til store produksjonsbedrifter.

Robust og holdbart

Med Demmeler 3D-oppspenningssystem har du den rette løsningen for hånden for å overvinne enhver utfordring relatert til å spenne fast, plassere og rotere arbeidsstykker. Optimal plassering av arbeidsstykket gjør ikke bare arbeidet mer nøyaktig, men også mer effektivt. Spesielt gir det intelligente systemgitteret og utvalget av fleksible, sofistikerte klemmeverktøy, et tilnærmet ubegrensede utvalg av oppspenningsmuligheter.

- Alle komponenter i det originale Demmeler 3D-oppspenningsystemet er utviklet med ekstrem robusthet og holdbarhet. 3D-sveisebordene har de beste overflateegenskapene og en hardhet på opptil 860 Vickers takket være den spesielle, optimerte Demont-herdingsprosessen, noe som gjør bordene enda mer slitesterke og varige, forteller Paulsen med entusiasme.

Stor interesse

Systemet gjør at man raskt og enkelt kan klargjøre nye monteringsjobber.

Maskinkapsler, stativer, rammer, kryssdeler, monteringsbeslag, rekkverk, trapper, porter, kontrollskap, plater og mye mer kan raskt og praktisk spennes opp for sveising og montering. Måling og oppspenning gjøres raskt og nøyaktig, og hele tiden på en måte som sikrer god tilgang til de områder som skal sveises.

- P. Meidell AS fikk agenturet rett før SMART Industri og vi opplevde en stor interesse for produktene i løpet av messen, og etter messen har vi jevnlig levert ut bord. Min oppfatning er at Demmeler passer veldig godt inn i P. Meidell sitt eksisterende produktsortiment, siden størstedelen av vår kundemasse gjør mye sveising, sier Paulsen.

Ergonomi i fokus

Ergonomi er viktig for å forbedre produktivitet og kvalitet, forhindre dyr nedetid og å tilrettelegge for attraktive arbeidsstasjoner er viktige fokusområder for Demmeler.

En god ergonomisk arbeidsplassdesign gir mer effektivt og feilfritt håndverk. Samtidig beskytter det ansatte mot helseskader selv under utførelse av kompliserte monteringsoppgaver. Sveise- og monteringsprosesser kan utføres med mindre belastning og med konsekvent høy presisjon.

Med Demmeler-manipulatoren Ergonomix M har man ytterligere muligheter for å sikre at sveising og montering kan utføres i en optimal posisjon.

Økt lønnsomhet

Manipulatoren er en slags løfteplattform hvor arbeidsstykker kan bearbeides direkte. Siden den vippbare manipulatoren kan justeres i høyde og vinkel, oppretter du et ergonomisk arbeidsmiljø og unngår helseproblemer for ansatte med denne håndteringsenheten. Dette øker både kvalitet og lønnsomhet.

- Vi i Meidell er veldig stolte over å kunne levere Demmeler i Norge, bidra til oppgradering og å øke lønnsomheten til sveiseindustrien rundt om i Norge. Behovet hos kunden melder seg så fort de driver med sveis, om det er en gang i uka eller tre skift så vil det uansett være en forbedring, mener Paulsen, og legger til:

- En av våre kunder kom med følgende utsagn til meg: Etter innkjøp av Demmeler kan jeg produsere og fakturere 10-15 timer mer per måned per bord og det kun med en investering på 1- 3 000 kroner per måned. Alt går raskere og blir riktig med engang.

Sett gjennom mine øyne synes jeg det er veldig gøy å levere produkter hvor kunden enkelt kan genere høyere lønnsomhet per time, avslutter Glenn Paulsen.

Representanter fra P. Meidell vil være til stede på de tre messene AMB i Stuttgart 18. – 22. sept. EuroBLECH i Hannover 23. – 26. okt. og BAU i München 14. – 19. jan. 2019.

Les mer på: www.meidell.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.124