23948sdkhjf

Meidell med rekordmange agenturer på EuroBLECH

- EuroBLECH nærmer seg og vi har store forventninger til årets messe, uttaler Asgeir Bakken, daglig leder hos P. Meidell AS.

- Vi er tilstede på messen hele uken, og med en rekke av våre leverandører på utstillerlisten, samt et stort reisefølge med kunder, blir det nok mye løping på oss disse dagene, fortsetter Bakken.

Og det er mye spennende utstyr som skal vises frem.

Stor bredde

Durma vil som alltid ha en velfylt stand med mange aktuelle platebearbeidingsmaskiner, og blant annet flere nyheter innen laserskjæring som Bakken gleder seg til å få demonstrert.

Ficep, ledende produsent av automatisert stål- og platebearbeidingsutstyr, stiller også med en stor stand.

- Ficep setter standarden for produktivitet ved bearbeiding og foredling av bjelker og plater til ulike stålkonstruksjoner, og jeg er sikker på at de også vil vise nyheter på EuroBLECH, sier Morten Dahlberg, salgsansvarlig for Ficep hos Meidell.

Italienske Costa stiller ut et bredt utvalg av avgradingsmaskiner for effektiv etterbehandling av plateemner, og hos spanske Geka vil det også demonstreres spennende nyheter og automatiserte løsninger for platebearbeiding.

På tynnplatesiden har Meidell også et svært interessant og omfattende program å vise frem. Tysk kvalitet fra Schechtl, Schröder og Schlebach, alle med velfylte stands og flere annonserte nyheter som blant annet avanserte knekkemaskiner og profileringsmaskiner.

- En liten fjær i hatten, er at Stenhøj, den danske produsenten av hydrauliske presser, skal stille ut en LPK 300 tonns presse, en maskin solgt av Meidell og som vil gå rett til norsk kunde etter messen, sier Frank Søgaard, ansvarlig for platekategorien i Meidell.

Av andre Meidell-agenturer tilstede, kan nevnes Demmeler - produsent av sveise- og oppspenningsbord og manipulatorer, Remmert - spesialister på skreddersydde lager- og håndteringssystemer for stangstål og plater, Loyalmak - produsent av svært attraktive innstegsmodeller innen plasma- og laserskjæring, Stierli-Bieger - produsent av bøye- og rettemaskiner, og Swebend med sine valse- og bøyemaskiner.

- Vi merker godt at markedet jevnt over er mer optimistiske, og håper mange tar turen til EuroBLECH. Vi gleder oss stort, avslutter Asgeir Bakken.

For mer informasjon se: www.meidell.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.722