23948sdkhjf

Salvagnini på EuroBLECH

Salvagnini er på hugget og viser nyheter på EuroBLECH i Hannover 23. til 26. oktober i år.

-Vi har en tysk kunde som alltid besøker vår stand den første dagen på EuroBLECH messen og sier: "Jeg besøker alltid Salvagnini først på messen, for å vite hvilken trend og hvordan innovasjonen for metallbearbeiding er de neste årene», sier Björn Ahlqvist, adm. direktør i Salvagnini Scandinavia AB.

- Salvagnini er og har alltid vært en stor innovatør i metallbearbeidingsmaskiner, og i år vil utstillingen bli lastet med mange nyheter som vil få premiere, både i stansing, knekking, laserteknologi og automatisering hvor man er forløper for å integrere ulike maskintyper og systemer, forteller Björn, og fortsetter:

- Vi vil introdusere fordeler som vil hjelpe våre kunder med forstudier og simuleringer, om hvordan de skal drive produksjonen via Salvagninis nye STREAM-programvareplattform, sammen med sitt forretningssystem.

Salvagnini vil vise en effektiv produktiv prosessløsning: "FLEXCELL" bestående av:

• En lasermaskin med fullt automatisert inn- og utmating av detaljer, samt stabling med den selvprogrammerende MCL-stableren for stabling av skjærte detaljer.

• Den kompakte panelknekkemaskinen P2lean, som er fullt utstyrt og med automatisk verktøyinnstilling (ABA) som finner sted i "maskert tid"

• B3 ATA kantpresse med en ny type verktøyveksling.

Disse tre maskinene samarbeider, hvor programmene automatisk genereres gjennom Salvagninis OPS-systemet, som setter ut jobbene i tur og orden til lasermaskinen, og deretter enten til panelknekkemaskinen eller til kantpressen, eller til begge der den første knekkingen blir gjort i panelknekkemaskinen. Etterpå til kompletterende knekking i kantpressen.

Programvaren genererer automatisk og overfører programmet til den best egnete maskinen, som sammen gir effektiv celleadministrasjon. Dette øker produksjonseffektiviteten, brukervennlighet og muliggjør produksjon i små serier eller til og med stykkproduksjon, forteller Björn.

Salvagninis styrke er som helhet å samarbeide med våre kunder, hvor vi konsulterer og tilpasser forslag skreddersydd til de ulike retningene du er i, og dermed fungerer litt mer som "Dr. virksomhet». Vi får veldig gode tilbakemeldinger og gleder oss til nye prosjekter med våre eksisterende nye kunder og dermed nye muligheter. Velkommen til vår stand i Hall 11: D94, inviterer Björn Ahlqvist.

For mer informasjon se: www.salvagnini.se

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11