23948sdkhjf

Se Omax på EuroBLECH

Løkaas AS og HydroCut AB skal i samarbeid importere og selge Omax og Maxiam vannskjærebord til norske kunder. - Vi etablerer i disse dager et nytt selskap som skal være Omax distributør her i Norge, forteller Patrik Lundin, daglig leder hos HydroCut AB.

- Målet vårt er å levere vannskjærebord, reservedeler, service og reparasjoner. Med etableringen av det nye selskapet ønsker vi å ha en tettere tilstedeværelse i Norge, fortsetter Lundin.

- Selskapet vi begynner samarbeide med, Løkaas AS, har lang erfaring fra vedlikehold av pumper til alle formål. De er med sin lange erfaring på pumper i så måte godt rustet til oppgaven, forklarer Lundin.

Også abrasiver

I tillegg til vannskjærebord, reservedeler, service og reparasjoner skal det nye selskapet importere og distribuere abrasiver (sand) til vannskjæring.

- Vi vil selge abrasiver til alle som driver med vannskjæring, og det helt uavhengig av hvilken produsent som har produsert maskinen. Vi selger kvalitetsabrasiver fra syd-afrikanske Blastrite, en sand som har vist seg å være av meget jevn og fin kvalitet, og som passer godt til alle maskiner, forklarer Lundin.

Hovedkontoret for det nye selskapet vil være lokalisert i Mo i Rana, og det vil i hovedsak drives av Håvard Løkaas som har lang bakgrunn fra industrien.

Han har siden 1998 jobbet som leverandør innen smelteindustrien, oljeindustrien, fiskeindustrien og kommuner med spesialitet på vedlikeholdstjenester, pumper, ventiler, varmevekslere, maskiner og utstyr for firmaet Løkaas AS.

Gjøre Omax kjent i Norge

Håvard Løkaas har i årevis vært imponert av vannskjæring og alle de mulighetene som finnes med denne teknologien. Etter å ha snakket vannskjæring med Patrik Lundin fra firmaet HydroCut i snart 10 år var valget enkelt da muligheten bøy seg for å kunne drive med dette sammen i Norge.

Det er flere grunner til at vi velger å etablere vårt hovedkontor for Norge i Mo i Rana, forklarer Løkaas.

- For det første er det slik at både Norge og Sverige er langstrakte land med store avstander. Vi tenker å dele oss opp slik at vi har muligheten til å kunne nå ut til både kunder og maskiner i nord og i sør, Sverige og Norge. Mo i Rana ligger nokså bra til med gode transportforbindelser både nord, sør, men også østover. Derfor vil vi også tilby kundene bedre service, god tilgang på reservedeler og kort responstid om noe skulle oppstå. Med Patrik Lundins lange erfaring og gode produktkunnskap på Omax og Maxiam vannskjærebord, samt mitt engasjement og kunnskap om det norske markedet så vil utgjøre et sterkt team, mener Løkaas, og legger til:

- Vårt mål er å gjøre markedsledende Omax så kjent i det norske markedet som vi synes de fortjener å være. I Sverige er Omax en kjent merkevare og utallige maskiner er levert den svenske industrien. Vårt mål er å gjøre Omax minst like kjent i Norge.

Treffes på EuroBLECH

- Vi vil være å treffe i Hannover på messen EuroBLECH 24. og 25. oktober nå i høst på Omax sin stand i hall 12, stand H80. Der vil vise flere maskiner, blant annet Omax 80x og den nye, lille Protomax. Vi gleder oss til messen og vi håper å møte både kjente og ukjente på EuroBLECH, avslutter Håvard Løkaas.

Besøk Omax på EuroBLECH i hall 12, stand H 80.

For mer informasjon se: www.hydrocut.se

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.079