23948sdkhjf

Ravema verktøyteknikk satser i Norge

Ravema er mest kjent i Norge for å forhandle Mazak frese- og dreiemaskiner, men nå satses det også for fullt på verktøy.

Den norske verktøyteknikk gruppa i Ravema består når av fem selgere som dekker store deler av Norge. I agenturlisten finner kundene Hoffmann, Tungaloy, Gressel, Mimatic, Fahrion, Elbo Controlli, OML, pluss mange flere.

Bredt produktspekter

Utover dette har Ravema et solid program på måleverktøy med målemaskiner fra Wenzel, optisk måling fra Jenoptic og håndmåleverktøy fra Tesa, Mahr og Mitutoyo. Med dette programmet kan Ravema tilby et komplett måleprogram til kundene. Hoffmann er hovedfokus i verktøysalget, der finner kundene et stort og spennende spekter av produkter på skjærende verktøy, måleverktøy, oppspenning, håndverktøy, verkstedinnredning og personlig verneutstyr.

Disse områdene dekker selgerne

Arnstein Nilsen holder til på Bryne, han dekker området fra Stavanger og til Kragerø.

Ståle Skjetne bor rett nord for Haugesund og vil være i området Nord-Rogaland og opp til Sunnhordaland.

Ketil Sæbø bor i Høyanger og dekker, Bergen, Møre og Nord-Norge

Kai Skaug bor på Jessheim og dekker store deler av Østlandet, han er i hovedsak på østsiden av Oslofjorden og Mjøsa fra Halden og opp til Lillehammer.

Thomas Løvskogen er ny ansatt i Ravema og har syv års erfaring med Mitutoyo. Han bor i Hønefoss og vil dekke vestsiden av Oslofjorden og Mjøsa, fra Skien og helt opp til Trondheim.

For mer informasjon se: www.ravema.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109