23948sdkhjf

Åpent hus hos iTec

I anledning det nyinnredede showrommet, inviterte iTec til Åpent hus på en grå novemberdag 2018. Showrommet var fylt av flotte maskiner, produkteksperter fra inn- og utland, samt cirka 50 besøkende fra 20 forskjellige firmaer.

iTec AS holder til i Larvik og hjelper deg med prosjektering, valg av korrekt utstyr og installasjon, samt service og vedlikehold på eksisterende utstyr. Serviceavdelingen består i dag av sju høyt kvalifiserte teknikere, og på salgssiden har bedriften dedikerte ansvarlige på skjæring, gass og verktøymaskiner. Markedet dekker hele landet.

Siden starten i 2001 har selskapet vokst kraftig og har nå totalt 22 ansatte, med klare planer for videre utvikling. iTec er eid av Ståle Ellingsen og Ole Pavljuk, og de har ansvar for henholdsvis salg og service. De har viet hele sitt voksne liv til bransjen. Fagkunnskapen deres kommer iTecs kunder til gode ved at det alltid tilbys kvalitetsløsninger med kundens behov i fokus. Daglig leder Ove Haugen, er tidligere revisor i BDO og PwC, og daglig leder i Larvik Næringsforening.

Nedenfor ser du glimt fra åpent hus og innvielsen av det nyoppussete showrommet.

For mer informasjon se: www.itec.as

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094