23948sdkhjf

Imcar - 60 år med platemaskiner

Pålitelig og ansvarsfull produksjon er kjennetegnet på Imcar fra Italia. Med sin lange erfaring og produksjonstekniske kunnskaper gjennom 60 år, kan de veilede kunde slik at de får den riktige maskinen til deres produksjon.

Med 60 år i produksjon av platebøye maskiner har de en bred erfaring å høste av som en ledende italiensk produsent av plateprofileringsmaskiner, slik som platevalser, profilbøyemaskiner og CNC-styrte platevalser og valsesystemer.

Imcar har fulgt med utviklingen når det gjelder plateprofilering og har sammen med kunden konstruert og utviklet den rette maskinen for kundens produksjon. Profilvalse for veirekkverk er et av produktene de i dag leverer i likhet med 3 og 4-valset valser i mange forskjellige størrelser og med forskjellig utrustning, slik som støttevalser og CNC, 2-valset valse med undervalse i polyuretan som bøyer sirkulære produkter i en gjennomgang. Perfekt maskin for serieproduksjon, ifølge produsenten.

Feltproduksjon

Vertikal valse og valsesystemer for produksjon av tanker og store sylindre og da også med utstyr for sliping og sveising i samme system er en god løsning for å produsere tanker og store rør. Vertikal valsesystem kan også leveres for mobile systemer slik at maskinen blir montert på feltet der tankene skal monteres. Produksjon av søyler til vindmøller er også et produkt vertikalvalsing passer for. Store presser for forming av plater slik som bulb er også utviklet fra Imcar.

I Norge blir Imcar representert av Oeen Engineering AS som har lang erfaring med forskjellige maskinutrustninger.

For mer informasjon se: www.oeenengineering.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.062