23948sdkhjf

AIL bidro til topp verksted hos D & K Service

Da Diesel & Komponent Service AS (D & K Service) startet opp i fjor var Alf I Larsen (AIL) med som leverandør og bidro til at bedriften fikk et velfungerende verksted og butikk.

D & K Service AS er et nyetablert selskap i Sandnes med virksomhet innen motor og skipsteknisk service. Bedriften utfører en rekke arbeider eksempelvis; service, vedlikehold, reparasjon og overhaling av de fleste motortyper, service og vedlikehold på skipsteknisk utstyr som kjølere, pumper og ventiler samt et mobilt slangeverksted der man kan presse slanger i felt.

Til tross for å være nyetablert, er hverken kunnskapen innen motor, skipsteknisk drift eller begrepet service nytt for det unge selskapet. Snarere tvert imot.

- Vi har lang erfaring i bransjen og det har lært oss å forstå kundens situasjon og behov. Men det har også lært oss hva som forventes av en leverandør. D & K Service setter hms, kundefokus og standard høyst av alt, forteller Øyvind Amundsen som er daglig leder i selskapet.

Verksted og butikk

Alf I Larsen AS (AIL) har vært tilstede i oppstartfasen, og har blant annet levert verktøy, verkstedinnredning, søylebormaskin og delevaskeren SmartWasher til bedriften. Nå som verkstedet og butikken virkelig begynner å ta form, var AIL innom for å hilse på. Øyvind og Jan Inge er karene som har startet D & K Service AS, de hadde behov for et verksted for å kunne produsere termisk isolasjon for sine kunder, som er hovedsakelig Maritimt rettet.

«Hele verden» som arbeidsplass

Virksomheten har arbeid både innenlands og utenlands, Øyvind og Jan Inge er ofte ute på oppdrag og tar på seg det meste av jobber innenfor det de er spesialister på. Til våren begynner det en mann til, som vil være lokalisert i Sandnes men også ute i felten, da hele verden er D & K Service AS sin arbeidsplass. Det er ikke vanskelig å se at verkstedet er bygget opp på kunnskap og hardt arbeid, her er alle detaljer på plass, det er rent, systematisk, varmt og utstråler kvalitet hele veien.

- Det skal bli kjekt å se hvordan dette selskapet vil utvikle seg, de har i hvert fall alle forutsetninger for å gjøre det godt. AIL fortsetter samarbeidet, og ser frem til å følge bedriften videre, konkluderer Christer Aanestad fra AIL.

Form er informasjon se: www.diesel-komponent.no og www.ail.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094