23948sdkhjf

Ta kontroll over de vanskelige materialene

Dormer Pramet lanserer nå flere høypresterende varianter for fresing i herdede materialer og presis gjengedreiing.

De nye fresesorten innenfor Pramet-serien, M4303 og M4310, gir holdbarhet og pålitelighet både i middels finbearbeiding og finbearbeiding.

Begge varianter er konstruert for høyhastighetsfresing av formverktøy, noe som betyr økt slitestyrke og lengre levetid. Et ultra-tynt PVD-belegg øker eggenes seighet. Disses substrat, med høy hardhet og styrke, forhindrer sponflising.

M4303-sorten erstatter tidligere Pramet-sort 7205 og gir, ifølge produsenten, overlegen slitestyrke. Den er utviklet for herdet stål over 55HRC og støpejern, men kan også brukes til bearbeiding i stål og ikke-jernholdige metaller.

M4310-sorten erstatter den eksisterende 7215-sorten og gir, ifølge produsenten, en optimal balanse mellom seighet og slitestyrke i herdet stål og støpejern. Den kan også brukes til bearbeiding i rustfritt stål, stål og ikke-jernholdige metaller.

Også for gjengedreiing

Dormer lanserer også en variant med høy slitestyrke for gjengedreiing.

Sorten heter T8010 og er ideell for kontinuerlig gjengedreiing med høy presisjon i stål, rustfritt stål, støpejern og superlegeringer. T8010 utvider Pramets utvalg i dette applikasjonsområdet sammen med den allsidige T8030.

T8010 har, ifølge produsenten, utmerket slitestyrke og høy pålitelighet og har forbedret motstand mot plastisk deformasjon som gir en stabil skjæregg og gir økt skjærehastighet. Gulfargede overflater på innsatsene gir en enkel slitindikator, samt hardt substrat og PVD belegg med optimaliserte interne spenninger, noe som bidrar til lengre levetid.

For mer informasjon se: www.dormerpramet.com

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.063