23948sdkhjf

Dormer Pramet overtar Wetmore Tool and Engineering

Dormer Pramet har overtatt Wetmore Tool and Engineering, en USA-basert produsent av kundespesifiserte skjæreverktøy i HSS- og hardmetall.

Wetmore Tool and Engineering, basert i Chino, California, er en ledende produsent av tilpasningsbare skaft som festeverktøy, brotsjer og gripeverktøy. Selskapet spesialiserer seg på skjæreverktøy for manuell bruk som brukes av flere globale selskaper innen luftfartsindustrien.

«Business as usual»

Overtakelsen styrker Dormer Pramets posisjon og produkttilbud innen flyindustrien, spesielt i markeder som USA, Brasil, Canada, Kina, Frankrike, Italia og Storbritannia.

- Jeg er veldig glad for at vi har fått en overenskomst og overtatt Wetmore Tool and Engineering og vi ønsker dem velkommen til Dormer Pramet-familien, uttaler Stefan Steenstrup, president for Dormer Pramet.

Han legger til:

- Wetmore har i over 60 år vært en ledende leverandør av høykvalitetsskjæreverktøy og har et godt rykte for sin presisjon og service til flyindustrien. I kombinasjon med bra innstilling til kundeservice, passer selskapet inn både strategisk og kulturelt med Dormer Pramet. Vi ser dette som �?business as usual�? for begge selskapene og vi fortsetter å vokse og utvide vår tilstedeværelse innen flyindustrien. Det gir oss betydelig varemerkegjenkjenning, ikke bare i USA, men verden over.

Wetmore i Dormer Pramet porteføljen

Eksisterende Wetmore-kunder fortsetter å ha tilgang til de produkter og tjenester de er vant med. Dessuten får de nå tilgang til Dormer Pramets omfattende sortiment av roterende- og vendeskjærverktøy.

På samme måte vil varemerket Wetmore bli mer kjent blant Dormer Pramet-kunder rundt om i verden gjennom selskapets etablerte globale distribusjons- og salgsnettverk.

Jerome David, adm. dir. hos Wetmore Tool and Engineering, fortsetter i posisjonen og spiller en viktig rolle i overgangen som nytt medlem i Dormer Pramets globale ledelse.

Som et ledd i overtakelsen legges varemerket Wetmore til de eksisterende varemerkene innen Dormer Pramet, Dormer, Pramet, Precision Twist Drill og Union Butterfield.

For mer informasjon se: www.dormerpramet.com

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079