23948sdkhjf

ElektroTermo investerer i fiberlaser fra Salvagnini

ElektroTermo har valgt er en L3-30 3kW fiberlaser for å ha en komplett effektiv produksjonsløsning uten omstillingstider.

ElektroTermo AB startet sin virksomhet i Trångsund 1957 og etter noen år ble virksomheten flyttet til Åtvidaberg. Selskapets satsing var i begynnelsen produkter for å holde maten varm, noe man fortsatt driver med, men dette er komplettert med et mer omfattende sortiment samt som underleverandør av avansert produksjon i rustfritt og el-montering. Nåværende eier overtok virksomheten i 1989. Forretningsidé ElektroTermo AB skal utvikle, produsere og selge egenutviklete produkter innen storkjøkken som kjennetegnes av god funksjonalitet og design, samt være en kompetent partner innen tynnplatebearbeiding med høy servicegrad.

Komplett produksjonsløsning

- Bakgrunnen for valget av Salvagnini som leverandør av fiberlaser er stort sett på grunn av muligheten til å tilby en komplett effektiv produksjonsløsning uten omstillingstider med alt fra fiberlaser til panelknekkemaskin, helautomatisk kantpresse med verktøyveksling og alt med en programvare som styrer produksjonen, uttaler Viktor Lejondahl hos ElektroTermo AB.

Møter dagens krav Maskinen som ElektroTermo har valgt er en L3-30 3kW fiberlaser med mulighet for ytterligere automasjon med både håndtering for innkommende material og plukkrobot for sortering av skjærte detaljer. Fremfor alt kan fiberlaseren inngå i en Flexcell og blir da meget effektiv for å møte dagens krav på stykkproduksjon og korte ledetider. Med fiberlaseren følger også Salvagninis programvare Values for enkelt å få kontroll på produksjonskostnaden for hver enkelt detalj.

For mer informasjon se: www.elektrotermo.se

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078