23948sdkhjf

Annn Yang - dreiebenkeksperten man legger merke til

Den taiwanske verktøymaskinprodusenten Annn Yang får innpass på det norske markedet. God kvalitet og riktig pris skal være årsaken ifølge den norske maskinforhandleren Køhn Tech AS.

I 1990 flyttet Jack Ann fra fastlands-Kina til Taiwan og startet produksjon av dreiebenker under navnet Annn Yang. Ann var hans opprinnelige etternavn, og betyr «kyst». Yang betyr «berømt». Siden merkenavnet var opptatt med to n-er, registrerte han det med tre, hvilket han også håpet ville øke oppmerksomhetsfaktoren. Han sitter fremdeles ved roret i bedriften, men har selskap av datteren Joyce og sønnen Jimmy. De er kåret til en topp 1000 SMB-bedrift, i konkurranse med cirka 1.370.000 andre i Taiwan.

Kundetilpasser maskinene

Siden Annn Yang har spesialisert seg på dreiebenker, medfører det en betydelig kompetanse innenfor dette området. Deres norske agent Trygve Køhn fra Køhn Tech, forteller at de ofte løser tekniske utfordringer, som i teorien skulle være «umulige». Folk fra fabrikken var faktisk på besøk i Norge i fjor, for å få full oversikt over de nordiske kundenes behov, så samarbeidet er nært og godt, til tross for stor geografisk avstand mellom produsent og agent.

Skreddersøm er selve grunnlaget for bedriften, som teller 40 ansatte. Dog har de også enkle og brukervennlige modeller, med alle funksjoner.

- Disse er svært prisgunstige og er et godt valg både for skoler og verksteder, som ofte kjøper dyrere og mer avanserte maskiner enn de har behov for, sier Trygve Køhn.

Populær hos skolene

Køhn Tech har solgt over 300 av disse maskinene, og etterspørselen er stadig stor. I den senere tid har det blitt levert flere titalls Annn Yang dreiebenker til Rogaland Fylkeskommune, og de etterspør stadig flere.

Annn Yang produserer også maskiner i det tyngre segmentet. Køhn forteller at de er interessante for produsenter av rør, drivverk og andre produkter med stor diameter.

- Prisen er svært sympatisk, men kvaliteten og brukervennligheten er i klasse med adskillig mer kostbare maskiner. «Annn Yang kommer nok til å være en av våre viktigste agenturer i overskuelig framtid» konkluderer Køhn.

For mer informasjon se: www.kohntech.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125