23948sdkhjf

Timech setter opp farten

Med kraftig ordreinngang ble det viktig for Timech å øke produksjonskapasiteten. Derfor ble det nødvendig å investere i en ny dreiebenk, og valget falt på Mazak Quick Turn 350MY.

Det sviver i verkstedet til Egil Grude Håland. Samboer Trine jobber febrilsk med å holde orden på dokumentene som skal følge med dagens ordre, for nå haster det, alt må ut i dag.

Rask levering

Vi er ikke på besøk mange minuttene, for det arbeides iherdig med å møte den enorme etterspørselen, og det er en fornøyd bedriftsleder som viser oss sin nye investering.

- Før jeg fikk inn den nye maskinen satte vi ut produksjon av større deler. Nå har vi fullt belegg på den, og det var jammen godt at vi fikk maskinen så raskt, sier Egil.

For fem år siden startet han opp med samboer Trine og medeier Kjell Terje Årsland. De investerte i et par Mazak-maskiner, den ene en Integrex i200 og den andre Quick Turn Nexus 350. Nå altså med en ny Quick Turn 350 MY med Smooth CNC-styring.

- Vi har gode erfaringer med Mazak og maskinforhandler Ravema, så maskinvalget ble enkelt denne gangen. Den nye styringen var lett å ta i bruk, forteller Egil, og legger til:

- Den nye maskinen ble levert i august 2018 etter visning på det gamle demosenteret.

For mer informasjon se: www.timech.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.316