23948sdkhjf

Lær fleksibel produksjon på EMO

På EMO holder den italienske maskinprodusenten Porta Solutions foredrag om hvordan skape fleksibel produksjon. Ifølge selskapets leder kan du øke lønnsomheten din mer enn tre ganger på bare noen måneder.

Adm. direktør i Porta Solutions, Maurizio Porta, skal fortelle om fleksibel produksjon og hvordan du kan øke fortjenesten og produktiviteten til produksjonsavdelingen din med 3,5 ganger på bare fire måneder, og det uten å falle i priskrigen. - Selv om du er vant til å jobbe med maskineringssentre kan du spare plass og direkte kostnader i produksjonen, sier Maurizio Porta.

Delta kostnadsfritt

Maurizio er pioner innen kategorien serieproduserte 3-spindel fleksible CNC-maskiner. Han er en gründer som har vært innen maskinverktøy og produksjonsavdelinger i over 20 år.

Han sprer produksjonsmetoder og prosesser internasjonalt for å møte nye markedsutfordringer for produksjonsbedrifter. Han er, ifølge ham selv, skaperen av den fleksible produksjonsmetoden.

Porta studerte og utviklet en ny forretnings- og produksjonsmodell, for å hjelpe selskaper som jobber med verktøymaskiner. Metoden går i all hovedsak ut på å produsere bare de solgte produktene, uten lager, øke overskuddet og produktiviteten med 3,5 ganger og spare faste og direkte produksjonskostnader.

- Vi inviterer alle CNC-brukere til å delta kostnadsfritt på vårt 20 minutters foredrag som går kl. 11.00 den 17., 18. og 19. september på vår stand i hall 27, stand D81, sier Maurizio Porta.

Seminaret vil ikke være en presentasjon av Multicenter 3Spindles. Maurizio Porta presenterer et utdrag av opplæringskurset som holdes på Porta Foundation. I tillegg til foredraget blir det mulighet for å se Multicenter i aksjon og det blir servert italiensk mat på standen.

Book på forhånd og få "bonus-gave"

For deg som forhåndsbooker deltakelse på foredraget får du blant annet en "bonus-gave" bestående av en dags gratis teknisk rådgiving, gratis bok og video.

For påmelding klikk HER

For mer informasjon se: www.porta-solutions.com

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Redaksjonen anbefaler

Send til en kollega

0.063