23948sdkhjf

Meidell på EMO hele uken

| Av Redaktionen | Tips redaksjonen om en historie

- EMO 2019 nærmer seg og vi gleder oss stort til messe, sier Asgeir Bakken, daglig leder hos P. Meidell AS. Han inviterer til besøk hos maskinprodusentene maskinforhandleren representerer.

- Vi vil være godt representert i messehallene alle messedagene, og har også med oss en gruppe kunder på turen. Vi har tradisjonelt mange av våre agenturer representert på EMO, så det blir travle dager med leverandør- og kundemøter i mange av messehallene, forklarer Bakken.

Avanserte saganlegg

Bomar vil blant annet vise et avansert saganlegg med mange smarte løsninger rundt materialhåndtering. På samme stand vises også et automatisert Exactcut sirkelsaganlegg, også dette med avanserte håndteringsløsninger.

- Bomar er produsent av båndsager og sirkelsager og er det klart mest solgte sagmerket i Norge gjennom flere årtier. Høy kvalitet, fleksibilitet og et bredt modellutvalg med alt fra lette mobile manuelle båndsager til automatiske CNC-styrte saganlegg kjennetegner sortimentet, forteller Bakken.

Setter standarden

- Verdens ledende produsent av automatisert stålbearbeidingsutstyr og tilhørende programvare, Ficep, stiller også med en stor stand med flere nyheter. Ficep setter standarden for produktivitet og reduserte produksjonskostnader ved bearbeiding og foredling av konstruksjonsstål, og deres maskiner er utviklet for å maksimere produktivitet, spare tid og redusere kostnadene i alle ledd av produksjonen, mener Asgeir Bakken.

Bredere maskinutvalg

Bakken er spent på å se østerrikske Emcos stand denne gangen. Emco har gjennomført en omfattende designendring det siste året, og vil blant annet vise sin nye Hyperturn 65 Powermill på messen. I tillegg til fokus på optimalisert ergonomi, har dette også resultert i et bredere utvalg av maskiner og tilpassede løsninger for å passe ethvert krav. Naturligvis inkluderer dette også innovative automatiseringskonsepter.

Stort produktspekter

Videre vil Meidell være tilstede hos den tyske produsenten av sveise- og oppspenningsbord og sveisemanipulatorer, Demmeler, hos sagbladprodusenten Wikus som er verdensledende med sine høykvalitets båndsagblader, og hos Halter som leverer CNC-roboter for automatisering av produksjonsserier fra 10 til 1000 arbeidsstykker og er kompatible med alle CNC-dreiebenker og –fresemaskiner, for å nevne noen.

Av andre Meidell-agenturer på messen som har annonsert spennende produktnyheter, kan blant annet nevnes Jaespa og Cosen (sagprodusenter), N.KO (avgradingsmaskiner), Quaser (maskineringssentere), Sunmaster (dreiebenker), Avemax (fresemaskiner), Darex og Cuoghi (borslipere), Stierli-Bieger(bøyemaskiner). Hos alle disse vil det presenteres interessante produktpresentasjoner.

- Vi håper flest mulig fra norsk metallindustri tar seg tid til å besøke EMO for å få med seg hva som rører seg av nyheter innen effektivt produksjonsutstyr og for inspirasjon til å utvikle sin virksomhet for fremtiden. Og om vi kan bistå på veien, gjør vi svært gjerne det, avslutter Bakken.

For mer informasjon se: www.meidell.no

Hold deg oppdatert med Maskinregisteret
Kommentarer (0)
Forsiden akkurat nå

Sandvik Coromant og Microsoft former fremtidens produksjon

P. Meidell og Dachser bidrar i kampen mot COVID-19

Optimisme hos Prefab Engineering

Mange messeutsettelser i 2020

Maskin K. Lund øker fokuset på hydraulikk

Nyhetsbrev

Sveisehjelmen Vizor Connect fra Fronius: Intelligent arbeidsbeskyttelse med god komfort

Fastems tilbyr «alle» fleksibel automasjon

LVD Easy-Form 80/25 installert hos Lafinto

Refleksjoner rundt vår rolle innenfor norsk industri i 2020 og årene fremover!

Sirevåg Mekaniske utvider med Mazak

Nytt verktøysystem øker hastigheten og nøyaktigheten

Amada kjøper LKI Käldman: Øker leveringen av automatiserte løsninger

Ny generasjon av vinkelkompensering: Alphajet vannskjæreverktøy fra Water Jet Sweden

Ford 3D-printer dine unike låsemuttere

Universal Robots med cobotwebinar 13. mai kl. 10.00

Så lett kan TIG bli: 10 kg med et bredt utvalg av funksjoner

Spesielle verktøy rettet mot rørproduksjon

Spar tid og plass ved bruk av Hänel lagerautomat

Solar øker sortimentet med 30.000 industriprodukter

Hydro Profile Academy – konstruer med aluminium!

Aluminiumforskning: En skinnende fremtid for vidundermetallet

Svært lav DNB PMI, men litt opp i april

Nytt forlag, nye rutiner fra 1. mai 2020

LaserHybridsveising overbeviser ved ekstruderte profiler

Se alle Bedriftenes egne nyheter

Send til en kollega

0.178