23948sdkhjf

Dormer Pramet på EMO 2019

Dormer Pramet deltok på EMO 2019 i Hannover. Der delte selskapet sin ekspertise innen en rekke ulike bearbeidingsapplikasjoner og industrisegmenter.

Fokuset på EMO i Hannover var på skjæreverktøy for generell maskinering, jernbane og tung maskinering. Besøkende på messen fikk se et bredt utvalg av produkter for maskinering av jernbanekomponenter, inkludert det store dynamiske freseskjæret (600 mm i diameter) for bearbeiding av lagerplater, gir og hjulmontering. I tillegg ble det vist verktøy for tung dreiing, fresing, gjenging og spesialiserte metallurgiområder, som høvling, kantforberedelse og fasing.

Spør en spesialist

Som en del av selskapets omfattende tilbud for den generelle verkstedindustrien ville Dormer Pramet også vise frem verktøy fra sin "Force" -serie (hardmetallbor), "Shark" -serien (materialtilpassede gjengetapper) og høymatingsfreser.

Tekniske applikasjonsspesialister var til stede for ekspertrådgivning og kundestøtte. Det var også mulig å stille spørsmål til Dormer Pramet-teamet via Twitter.

Alt på et sted

- Som selskap har vi nettopp feiret fem år, men til sammen har vi mer enn 150 år med bransjekompetanse og kunnskap som dekker både runde skjæreverktøy og vendeskjær, sier Elke Aurand, salgssjef for Dormer Pramet i Tyskland, og fortsetter:

- I tillegg har teamet vårt i Tyskland mange års erfaring med å hjelpe sluttbrukere med teknisk kundestøtte og forhandlere i valg av å finne det rette verktøyet for kundene. Denne veiledningen kan være uvurderlig for alle som ønsker å forbedre og maksimere produktiviteten. EMO tilbyr besøkende en fantastisk mulighet til å utnytte denne bransjekunnskapen, alt på ett sted.

For mer informasjon se: www.dormerpramet.com

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078