23948sdkhjf

Inviterer til International Machinery & Plant Engineering Forum

International Machinery & Plant Engineering Forum 2019 er et konferanse- og b2b-matchmaking-arrangementet i Wien som gir selskaper fra hele verden muligheten til å møte leverandører, kunder og forretningspartnere.

Norske bedrifter som ønsker å gjøre forretninger med østerrikske selskaper kan bli med til Wien og bli bedre kjent med hva som rører seg innen ny teknologi og kompetanse innen en rekke fagfelt. Deltakere fra minst 18 land byr også på utvidelse av ditt kontaktnett.

Du inviteres til:

• møte potensielle kunder og leverandører

• lære mer om de siste bransjetrendene

• utvide nettverket og finne nye forretningspartnere

• få kunnskap om nye markeder

• presentere, diskutere og utvikle nye prosjekter

• få kontakter i Østerrike

• lære om de nyeste østerrikske teknologiene og kompetanse

Deltakelse på konferansen er gratis, og det tilbys noen deltakere gratis overnatting for to netter, etter prinsippet første mann til mølla. Reisekostnadene må du imidlertid betale selv.

Påmelding til arrangementet er obligatorisk:

https://machinery2019.b2match.io/

Tid:

Tirsdag 26. november 2019.

Sted:

Austrian Federal Economic Chamber, Wiedner Hauptstraße 63, 1045 Wien, Østerrike.

Dette arrangementet er organisert av Advantage Austria og Enterprise Europe Network Austria, støttet av det østerrikske Research Agency Agency (FFG), FMMI og go-international (et initiativ drevet av Austrian Federal Ministry for Digital and Economic Affairs og av Austrian Federal Economic Chamber).

For ytterligere informasjon kontakt Hill Erna Jensbak ved Den Østerrikske Handelsdelegasjonen i Oslo, e-post: oslo@advantageaustria.org

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.079