23948sdkhjf

Blechexpo 2019: Ligger an til rekordmesse!

| Av Redaktionen | Tips redaksjonen om en historie

Den 14. Blechexpo, i kombinasjon med den 7. Schweisstec, ønsker velkommen til utstillere og besøkende til de to messene i Stuttgart med prosesskompetanse i verdensklasse, som dekker alle aspekter av bearbeiding av metall, rør og profil fra 5. til 8. november 2019.

De to komplementære bransjearrangementer gir besøkende et omfattende produkt- og tjenestetilbud som omhandler alle fasetter av termisk og mekanisk prosessering, i tillegg til sveising, sammenføyning og festeteknologi.

Ligger an til rekordmesse!

Blechexpo-Schweisstec messeduo finner sted en gang hvert annet år. Omtrent fem måneder før arrangementet åpner døren, registrerer messearrangøren allerede flere utstillere, mer utstillingsareal og høyere nivåer av internasjonalisering for Blechexpo og Schweisstec enn for to år siden. En økning på mer enn 150 hovedutstillere og en økning på 20 prosent i utstillingsareal i motsetning til tilsvarende tidsperiode i 2017 er allerede bekreftet, og det blir tydelig at resultatene fra det rekordhøye året i 2017 vil bli toppet. Totalt cirka 1500 utstillere vil slå an tonen på Blechexpo-Schweisstec i ni utstillingshaller i Stuttgart. Bestillinger og reservasjoner fra utenlandske land nær og fjern har til og med doblet seg sammenlignet med 2017 - et helt år før messen åpnes, var tallene fra 2017 for teknologiselskaper fra Italia, Kina, Tyrkia og Spania allerede overskredet. Årsaken til denne boomen er det strengt praksisorienterte konseptet til messeduoen: Blechexpo-Schweisstec dekker alle relevante spørsmål og trender med relevans for den digitaliserte, automatiserte verdenen av metall- og metallbearbeiding.

Dekker alle aspekter

Tynnplatemetall dominerer fremdeles som et strukturelt materiale innen maskiner og utstyrsproduksjon. Som konstruksjonsmateriale - sammen med rør- og profilmaterialer - har platematerialer utviklet seg til et vanlig alternativ til konvensjonelle støpejern, stål og plastkonstruksjoner. FEM-optimaliserte lette design og modulære komponentsystemer kjennetegner bildet av moderne, material, vekt- og kostnadsbesparende produksjon av kjøretøy, maskiner og utstyr - desto mer grunn til å fokusere på presisjonskjæring, stansing og forming av stål, aluminium og ikke-jernholdige metallplater på Blechexpo og Schweisstec. Ekspertbesøkende blir presentert for løsninger og systemer som dekker alle aspekter av forbearbeiding og sluttbearbeiding, modulmontering og overflatebehandling for sensitive, synlige komponenter. Spørsmålene om lett design, designtekniske løsninger, håndtering, kvalitetssikring, automatisering og digitalisering innen metallbearbeiding og sammenføyningsteknologi blir det også fokusert mye på.

Møteforum på messen

stahlnews.de GmbH & Co. KG, i samarbeid med messepromotørene, vil arrangere det fjerde «Stahlnews Expert Meet» på kvelden den første dagen på messen; 5. november 2019, for å fremme en intensiv utveksling av ideer og kunnskapsoverføring. Denne begivenheten vil bli holdt i tråd med mottoet "The Steel Industry in Times of Globalization and Industry 4.0", og anerkjente foredragsholdere vil holde korte presentasjoner om den siste utviklingen angående alle aspekter av stål og produksjon. Ytterligere representanter for anerkjente selskaper vil holde korte presentasjoner dagen etter på Blechexpo Forum. Deltakelse på møtet vil gi sakkyndige besøkende en omfattende kunnskapsoppdatering.

For mer informasjon se: www.Blechexpo-Messe.de

Hold deg oppdatert med Maskinregisteret
Kommentarer (0)
Forsiden akkurat nå

God påmelding til SMART industri 2021

Ny Generalsekretær/daglig leder for NSF

iTec blir forhandler av TiPTiG europe

Maskinagenten AS – ny maskinforhandler med mye erfaring

Monitor satser i Norge

Nyhetsbrev

Fein med effektiv og trygg fjerning av støv når du sliper

Ny LVD kantpresse på plass hos Smed T. Kristiansen

Wica Cold investerer i ny fiberlaser fra Salvagnini

Wiha’s elektrisk skrutrekker SpeedE i ny utgave

TMTS 2020 blir virtuell, neste fysiske utstilling i 2022

Meidell leverer Emco til Stålesen Mek. Verksted

Reduserer kostnader med høyhastighetsproduksjon

Soraluce styrker Mecvil-verkstedet med en 16-meters fresemaskin

Åpner nytt marked for Jæren Maskinering

Rainpower satser på Strub skjærevæske

Norwegian Tools feirer 30 år

Wictus med Hyundai Robotics

Migma gjør jobben lettere og sikrere

Rengjøringsservietter får NSF godkjenning

Maskininvesteringer gir Depro flere fortrinn

Avgradingsmaskin gir store besparelser

Haas nye VR-serie: «perfekt» 5-akse-løsning

Første 3D metallprinter fra Chiron

Kraftig mobilt plasmanitrert løftebord fra Siegmund

Refleksjoner rundt vår rolle innenfor norsk industri i 2020 og årene fremover!

Se alle Bedriftenes egne nyheter

Send til en kollega

0.125