23948sdkhjf

Null sekunder omstillingstid med Salvagnini

Systemair AB vil oppfattes som et selskap å stole på og velger Salvagnini som leverandør for sin nyeste installasjon i Slovenia.

Systemair startet sin virksomhet i 1974 med en banebrytende produktide; den sirkulære kanalviften, noe som gjorde installasjonen mye enklere. Mottoet var "Den rette veien", som har utviklet seg fra en produktide til en forretningsfilosofi. Systemairs sortiment har vokst betydelig til å omfatte et bredt spekter av energieffektive vifter, ventilasjonsaggregater, produkter for luftdistribusjon, klimaanlegg, luftgardiner og varmeprodukter. Produktene er robuste, enkle å velge, installere og bruke.

Fokus på leveringsdyktighet

Selskapets forretningsidé er å utvikle, produsere og markedsføre høykvalitets ventilasjonsprodukter med enkelhet og pålitelighet som kjerneverdiene. Med forretningskonseptet som base og kundene i fokus, ønsker Systemair å oppfattes som et selskap å stole på, med fokus på leveringssikkerhet, tilgjengelighet og kvalitet. Salvagnini er veldig stolt av tilliten til at Systemair nå velger å gå videre med en komplett S4 + P4-linje.

0 sekunder omstillingstid

Fra Salvagninis synspunkt er det når kunden velger en komplett S4 + P4-linje at man får den ultimate flyten uten unødvendig mellomlagring som bare skaper lengre ledetider og kostnader. Med Salvagninis system er det ikke behov for mellomlagring da man har 0 sekunder omstillingstid da alt verktøyskifte skjer i "maskert tid". Hos S4 er det ingen fastsatt tid med den unike løsningen med et multipressehode der alle stanser alltid er klare for stansing. Den raskeste avstanden mellom to punkter er alltid en linje.

For mer informasjon se: www.systemair.com og www.salvagnini.se

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094