23948sdkhjf
>

Ny Flow vannskjærer hos HE-Plan i Namsos

Firmaet HE-Plan AS ble etablert i 1981, og i mer enn 30 år har de produsert og levert påbygg for transportbransjen. Fem ansatte har vokst til å bli 12 medarbeidere, og nylig installerte de en Flow Mach 200 2 x 4 meter vannskjærer som ble levert av LVD Scandinavia.

HE-Plan AS produserer bil- og hengerpåbygg for bygg-, anleggs- og transportbransjen. Alt produseres etter kundens behov og ønsker.

- Vi ville anskaffe oss en vannskjærer for å kunne gjøre det meste raskt og effektivt inne på vårt eget verksted, istedenfor å måtte kjøpe disse tjenestene ute. Valget vårt ble en Flow Mach 200 på 2 x 4 meter, forteller daglig leder hos HE-Plan, Hans Erik Ness.

Dette er en klassisk vannskjærer, og de viktigste høytrykkskomponentene er de samme komponentene som finnes i de større vannskjæremaskinene Mach 3 og Mach 4, noe som sikrer god og sikker drift.

- Flow vannskjæreren har en robust mekanisk konstruksjon, integrert maskinsystem og et intuitivt brukergrensesnitt som passer oss. Dette er derfor en perfekt maskin som oppfyller alle våre behov, avslutter Hans Erik Ness.

For mer informasjon se: www.he-plan.no og www.lvdscandinavia.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Redaksjonen anbefaler

Send til en kollega

0.172