23948sdkhjf

IDT åpner ny avdeling - blir Benteler-leverandør

IDT har åpnet egen avdeling i Raufoss Industripark. Nå samarbeider innovasjonsbedriften tett med den tyske bildelgiganten Benteler.

- Benteler er en god prosjektpartner ut ifra at de vet hva de ønsker og krever, og har høy kompetanse hos egne ansatte, forklarer salgsleder Svein Arne Lindsø hos IDT.

Toten-bedriften leverer maskiner og utstyr til den tyske bildelprodusentens egen produksjon på Raufoss i Vestre Toten.

- I noen prosjekter utfører Benteler selv enkelte operasjoner som for eksempel programmering, men vi leverer hovedsakelig komplette prosjekter. Eksempelvis bearbeider vi aluminiumprofiler til støtfangerskinner, utdyper Lindsø.

- Stor betydning for IDT

Tyske Benteler er verdensledende på lettvekt, sikkerhet og kollisjonssikring av biler. Bilindustrien betjenes i dag med salg, utvikling og produksjon i Norge, Sverige, Danmark, Storbritannia, Tyskland, Frankrike, USA og Kina. Det teknologiske tyngdepunktet innenfor produkter av aluminium er på Raufoss hvor 550 ansatte arbeider.

- Når det gjelder IDT er vi en forholdsvis liten aktør i markedet og vår nisje er å jobbe prosjektbasert med skreddersydde løsninger i tett samarbeid med våre kunder. Våre leveranser inngår som en del av større helautomatiserte anlegg og disse leveransene til Benteler er av stor betydning for oss, understreker Lindsø.

Åpnet ny avdeling

Rett før sommeren åpnet IDT eget kontor i industriparken på Raufoss. Her er innovasjonsbedriften i godt selskap med flere titalls andre bedrifter som produserer høyteknologiske produkter innen mange bransjer verden over.

- IDT åpnet kontor i Raufoss Industripark 1.mai og vi har blitt veldig godt mottatt. Vi har en konstruksjon- og utviklingsavdeling på åtte-ti mann, og lokalisering i Industriparken gjør at vi kommer enda nærmere kundene våre, samtidig som vi er mer tilgjengelige for fagmiljøet som finnes her, forklarer eier og daglig leder i IDT, Svein Iversbakken.

IDT leverer tjenester til flere bedrifter i Raufoss Industripark blant annet i form av bearbeiding av aluminiumprofiler, og salg i forbindelse med dette betjenes også fra samme kontoret.

- Vi er en innovasjonsbedrift. Da må vi også være på plass der det skjer, understreker Svein Iversbakken.

For mer informasjon se: www.idt.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.204