23948sdkhjf

Knipex verktøy til Grove Knutsen

Etter 70 år med Knipex i Norge gir Morgenstierne Verktøy AS stafettpinnen videre til utstyrsgrossisten Grove Knutsen & Co AS, som nå er ny lagerførende agent for Knipex i Norge.

Noen vil si det er slutten på en æra. Tilbake på 1950-tallet fikk Ing. CCM Morgenstierne agenturet på Knipex-werk, av den tyske produsenten C Gustav Putsch GK. I 1993 skiftet selskapet navn til Morgenstierne Verktøy AS, etablert av andre generasjon, Chris Morgenstierne. I 2011 ble Morgenstierne Verktøy AS solgt til Svenske ESMA Forsälnings AB, moderselskapet til Knipex sin agent i Sverige. I 2018 tok Knipex over agenturet i Sverige og Finland og ansatte fire selgere og produktsjefer for disse landene.

Knipex er starten

Grove Knutsen, familieeiet selskap grunnlagt i 1946, er en av Norges ledende leverandører av profesjonelt arbeidsutstyr med kjente merkevarer som Zarges, Jonex, Raaco, Suprabeam og Fall Safe.

- Vi har distribuert arbeidsutstyr til proffmarkedet i over 70 år og har som mål å være den beste leverandøren av arbeidsutstyr i Norge. Vi ønsker å samarbeide tett med kjente merkevarer som støtter opp om våre verdier og mål, og Knipex er en merkevare som passer meget godt inn i vårt selskap og portefølje, sier daglig leder i Grove Knutsen Truels Gedde.

Ny kategori håndverktøy

Knipex er et tysk familieeid selskap som har levert kvalitetsprodukter i over 135 år, og er ledene produsent av tenger i verden. Selskapet har over 1300 ansatte og produserer alle produkter i den tyske byen Wuppertal.

- Vi er stolte og glade for at Knipex vil satse videre med oss i Grove Knutsen. Dette vil bli starten på vår nye kategori håndverktøy, hvor vi nå har bygget opp et solid team og vi er sikre på at vi kommer til å bli en solid agent med god og bred støtte til importørene, forteller Truels Gedde.

Veien videre

Knipex produktene vil inngå i den nye kategorien Verktøy i Grove Knutsens sortiment. Den offisielle datoen for overtagelse av agenturet var 1.7.2019. Chris Morgenstierne blir med på laget til Grove Knutsen, og skal jobbe tett sammen med salgssjef Erik Hauge som har lang erfaring med verktøybransjen i Norge. Morgenstierne vil fremdeles være kontaktperson for Knipex i Norge, og Knipex vil fortsette å ha teknisk support, med base i Sverige. Morgenstierne Verktøy AS med flere agenturer vil fortsette som før.

For mer informasjon se: www.groveknutsen.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.062