23948sdkhjf

Egmont Publishing og Nordiske Medier blir til Nordiske Fagmedier

En rekke fagmedier i Norge slås sammen til et nytt selskap der Egmont blir hovedeier. Direktør kommer fra Egmont Publishing.

Egmont Publishing og Nordiske Medier konsoliderer sine bransjemedier i Norge til et felles selskap. Dette fremgår av en pressemelding. Nordiske Medier bidrar med de tre publikasjonene Building Supply, Metal Supply og Plastforum, mens Egmont Publishing bidrar med blant annet de trykte medier Bruktnytt, MR-magasin for verksted og industri, Anleggsmagasinet, Logistikk & Ledelse og Transport Magasinet samt de digitale magasinene mascus.no og tungt.no inn i selskapet. Sammenslåingen får navnet Nordiske Fagmedier og omsetter i 2019 for drøyt 40 millioner kroner. Egmont Publishing får majoritetsandelen i selskapet, som er basert hos Egmont Publishing i Oslo.

Skal sikre merverdi

- Egmont har sterke etablerte trykktitler, mens Nordiske Medier i Norge har klart seg godt med elektroniske medier. Med en enhetlig tilnærming til markedet kan vi sikre høyest mulig verdi for kunder, annonsører og brukere, sier Jesper Hansen, administrerende direktør i Nordiske Medier, i meldingen. Nordiske Fagmediers direktør blir Svein Tore Heimdal, som er daglig leder for Fagmedia hos Egmont Publishing i Norge. Ole Geir Ørnes får tittelen digital sjef og skifter fra stillingen som landssjef i Nordiske Medier.

Selskapet Nordiske Fagmedier vil ha lokaler hos Egmont Publishing i Nydalen i Oslo. Dette innebærer at de sju ansatte i Nordiske Medier i Norge flytter fra Brynseng til Nydalen i Oslo.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.203