23948sdkhjf

HWR med forbedret nullpunkt- og innfestingsteknologi

HWR har solgt nullpunkt og innfestingsteknologi siden 2003. Målet er å gjøre produktene enklere og bedre. Den nye nullpunktinnfestingsteknologien «SOLIDLine» skal være sikker, fleksibel, presis og raskt i bruk.

Med entusiasme og engasjement har HWR etablert teknologien med stor suksess helt siden starten. De gode praktiske erfaringene med forming av gripesporene for innspenningsproduktene SOLIDLine er en vesentlig årsak til fremgangen.

Alltid forbedring

Med utviklingen av produktprogrammet SOLIDLine har HWR bestemt seg for å fungere som produsent i markedet og ha en avgjørende innflytelse på utviklingen av produktet for å fortsette å tilby sine kunder det beste innen innfestingsteknologi. At selskapet ser fremover, med tro på å fortsatt kunne forbedre, forenkle og utvikle produkter, er normal praksis i HWR.

- Våre ansatte i produksjonen, design og salg er topp motiverte for kontinuerlig forbedringer. De er hele tiden på utkikk etter ideer sammen med kundene for å forbedre produktene og produktprogrammene. Konstant utvikling og ikke å være fornøyd med det vi allerede har oppnådd, er vår motivasjon for å gi våre kunder maksimal kvalitet og presisjon til daglig, sier Volker Henke, adm. direktør og grunnlegger av HWR.

HWR forhandles av Ing Yngve Ege AS.

For mer informasjon se: www.HWR.de og www.ege.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.063