23948sdkhjf

Water Jet Sweden med Augmented Reality

På Fabtech 2019 i Chicago, USA, tok Water Jet Sweden i bruk Augmented Reality. Den bevegelige 3D-versjonen av selskapets mest avanserte maskinsystem, FiveX, er en mye verdsatt funksjon.

Med 3D AR-versjonen av FiveX-maskinen på Fabtech fikk ikke bare besøkende komme nærmere en arbeidende vannskjæremaskin enn noen gang, de kunne også endre størrelse på maskinen for å se den 1:1, 1:4 eller 1:10, og plassere den hvor hen de vil. De kunne til og med ta den med hjem på smarttelefonen eller nettbrettet.

Viste flere maskinmodeller

- Augmented Reality-teknologien har gjort det enklere for oss å vise frem en fullskala FiveX-maskin i drift og gi alle muligheten til å se den på en måte de aldri har opplevd en vannskjæremaskin før og de som vil ta med seg en maskin hjem, forklarer Lennart Svensson, administrerende direktør i Water Jet Sweden.

Water Jet Sweden produserer avanserte vannskjæremaskiner i henhold til kundenes spesifikke krav og behov. I forbindelse med ferdigstillelse installeres ofte den nye maskinen direkte i kundens produksjonsanlegg for øyeblikkelig bruk. Å flytte slike maskiner til å presentere på messer er derfor sjelden mulig.

- Den skalerte 3D-modellen til FiveX-maskinen vår er så nær en ekte maskin som du kan få. Det var bare en av flere modeller vi presenterte på messen, sier Lennart Svensson.

For mer informasjon se: www.waterjetsweden.com

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.235