23948sdkhjf

Mountpac velger Salvagnini panelknekke

Mountpac AB velger å utvikle sin virksomhet i Hillerstorp i Småland og investerer i Salvagninis P2Lean 2120 panelknekkemaskin.

Forretningskonseptet er å sammenstille komplekse produkter som består av forskjellige komponenter i mange typer materialer, med egen platebearbeiding og eksterne leverandører. På denne måten kan Mountpac alltid samarbeide med riktig produksjonsressurs i forhold til sine kunders forskjellige krav til kvalitet, funksjon, leveringssikkerhet og pris.

Som med de fleste underleverandører, går møter man kapasitetstaket når det gjelder knekking, og da hjelper det marginalt med en investering i en annen kantpresse. Så etter et besøk i Salvagnini Scandinavia under Värnamo Industriexpo, valgte Mountpac å investere i en P2Lean 2120. På kort tid var maskinen i full drift på Mountpac.

Større kapasitet

Samuel Wärnelöv, administrerende direktør i Mountpac AB, videreutvikler sine tanker om investeringen:

- Ved årsskiftet 2017/2018 gjorde vi en stor investering i en kombinert laser/stanse. Denne investeringen har gjort oss både mer effektive og fleksible. Dette har også gjort at vi har fått flere bestillinger for detaljer med mer avansert knekking. Det som passer oss godt med P2Lean 2120 er fleksibiliteten der vi kan plukke inn enkle detaljer som vi tidligere har kjørt i kantpressen, men samtidig også klarer å knekke mer avanserte produkter mer effektivt. Også P2Leans smidige utforming appellerte veldig til oss. Gjennom off-line programvaren kan vi raskt lage nye programmer for maskinen, og at siden selve monteringen av maskinen gjøres automatisk, blir vi veldig effektive på korte serier, mens med de korte syklustidene på knekkingen kan vi være veldig kostnadseffektive på større serier. Ved hjelp av investeringene vi nå har gjort, har vi hevet nivået på kapasiteten vår og er veldig godt rustet for henvendelser og bestillinger i både mindre og større antall.

Populær maskin

P2lean er, ifølge Salvagnini, litt av en "plug and play"-maskin som gjør den veldig populær blant underleverandører. Delvis på grunn av kapasitetsøkningen den gir og det lille arealet den opptar, mindre enn 16 kvadratmeter. Maskinen er også operatørvennlig med veldig god ergonomi der du ikke trenger å slite ut skuldrene som med en kantpresse. Alle modeller hos Salvagnini er trygge maskiner som er fullt innebygd og uten fare for at det flyr av gårde noen plater.

For mer informasjon se: www.mountpac.se og www.salvagnini.se

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.187