23948sdkhjf

Allsidig alternativ for dypere spor

| Av Redaktionen | Tips redaksjonen om en historie

Dormer Pramet har utvidet sitt sortiment av kappe- og sporstikkingsverktøy med en rekke viktige artikler.

Det inkluderer nå et komplett utvalg for en rekke forskjellige maskiner og materialer som inneholder et nytt vendeskjær, to nye geometrier, en ny karbidtype, kniv og verktøyholder.

Større dybde Det nye 25 mm lange dobbeltkantede GL-vendeskjæret er tilgjengelig i forskjellige bredder fra 2 - 6 mm. For dype spor kan GL nå håndtere 60 prosent større dybde sammenlignet med Dormer Pramets LCMF16-vendeskjær. En ny PVD-belagt sort, G8330, er introdusert for GL-skjærene for å oppnå et allsidig og stabilt alternativ for maskinering av stål, rustfritt og støpejern. Nye geometrier Vendeskjærene støttes også av to nye geometrier. PR er det første valget for middels til høy mating i mange ulike bearbeidinger og forhold. Skjæreggstyrken motstår flising veldig godt ved periodiske inngrep og er ideell for avstikking av stenger.

PM-geometrien er et alternativ for små til mellomstore matinger i myke materialer som eksempelvis austenittisk rustfritt stål fordi det forhindrer kladding på eggen og reduserer skjeggdannelse når du avstikker rør.

Forhindrer vibrasjoner En serie nye holdere er utviklet med fester mellom 16 - 25 mm. Deres avanserte design hjelper til med å stabilisere skjærene og forhindrer vibrasjoner, som igjen gir en overflatebehandling av høy kvalitet. Holderne tillater et overheng på opptil 32 mm. Holderne har spennskruer som sitter skråstilt i 30 grader som forenkler innfestingen og som gjør innfestingen kraftigere.

En serie universelle holderblader med høyder mellom 26 - 32 mm er nå tilgjengelig. De har doble klemmer og et nytt design som gjør at vendeskjærene kan skiftes ut med bare en hånd.

Nye vendeskjær Dormer Pramet har også lansert et nytt system for sporstikking, som består av et vendeskjær (X61) og en holder (P61) for enkel bearbeiding, spesielt utvendig og innvendig spordreiing for låseringer og tetninger.

I lagerindustrien og bilindustrien brukes sporringer og tetninger i veldig stor grad, og dette krever verktøy med høy holdbarhet og nøyaktighet på grunn av de små dimensjonene som er involvert.

De nye vendeskjærene kan skjære dypere og fås i bredder opp til 1,85 mm og med ett eller to innlegg. Deres positive geometri reduserer skjærkraften og varmeutviklingen, noe som resulterer i lavere energiforbruk og mindre belastning på arbeidsstykket, verktøyene og maskinen.

X61 skjæret i den nye serien G8330 har en negativ eggforsterkning som skal øke styrken og påliteligheten og gjør den egnet for maskinering av stål, rustfritt og støpejern.

Nye holdere for ekstern og intern spordreiing kompletterer lanseringen. De kalles P61 og er, ifølge produsenten, en veldig produktiv løsning for finbearbeiding av små arbeidsstykker.

For mer informasjon se: www.dormerpramet.com

Hold deg oppdatert med Maskinregisteret
Kommentarer (0)
Forsiden akkurat nå

Ny eier av WiTö Stainless investerer i Salvagnini fiberlaser

Nor-Swiss lanserer Xebec Technology for grading og polering

God påmelding til SMART industri 2021

Ny Generalsekretær/daglig leder for NSF

iTec blir forhandler av TiPTiG europe

Nyhetsbrev

Maskinagenten AS – ny maskinforhandler med mye erfaring

Monitor satser i Norge

Fein med effektiv og trygg fjerning av støv når du sliper

Ny LVD kantpresse på plass hos Smed T. Kristiansen

Wica Cold investerer i ny fiberlaser fra Salvagnini

Wiha’s elektrisk skrutrekker SpeedE i ny utgave

TMTS 2020 blir virtuell, neste fysiske utstilling i 2022

Meidell leverer Emco til Stålesen Mek. Verksted

Reduserer kostnader med høyhastighetsproduksjon

Soraluce styrker Mecvil-verkstedet med en 16-meters fresemaskin

Åpner nytt marked for Jæren Maskinering

Rainpower satser på Strub skjærevæske

Norwegian Tools feirer 30 år

Wictus med Hyundai Robotics

Migma gjør jobben lettere og sikrere

Rengjøringsservietter får NSF godkjenning

Maskininvesteringer gir Depro flere fortrinn

Avgradingsmaskin gir store besparelser

Haas nye VR-serie: «perfekt» 5-akse-løsning

Refleksjoner rundt vår rolle innenfor norsk industri i 2020 og årene fremover!

Se alle Bedriftenes egne nyheter

Send til en kollega

0.313