23948sdkhjf

DMG MORI Norway inviterer til Pfronten

DMG MORI Norway inviterer deg til 2020 Åpent Hus i Pfronten, Tyskland. Her stiller verktøymaskinprodusenten ut rundt 70 maskiner i et areal på ca. 6000 m². Reisedatoer er fra mandag 10. til onsdag 12. alternativt torsdag 13. februar.

- Deltakere får en unik innsikt i produksjonsprosessen. Det er også en arena for å ta en uformell prat med dine kolleger, dele erfaringer og bli bedre kjent, sier Ramin Safavi, daglig leder i DMG MORI Norway.

Viser «verdensnyheter»

Digitalisering, automatisering og den smarte fabrikken fortsetter å være hovedtemaet for DMG MORI og er det også under Åpent Hus i Pfronten 2020. Her presenteres også verdensnyheter, som eksempelvis en ny 5-akset horisontal maskin, DMC / U 65 H mB.

- Dette er en perfekt mulighet for faglig påfyll hvor du kan hente inspirasjon og nye idéer om hvordan du får mer lønnsom og effektiv produksjon. Sist gang slo vi rekorden i antall deltakere fra Norge, i år tar vi sikte på å sette ny rekord. Men, det er begrenset antall plasser, så vær rask og book turen nå, oppfordrer Ramin Safavi.

To reisealternativer

Alternativ 1

Mandag 10. februar - torsdag 13. februar

(3 overnattinger)

Inngår: Flyreise fra Oslo Gardermoen,

Transfer i Tyskland, 3 netter på 4-stjerners hotell, alle måltider og 1 dag på fabrikken + 1 dag studietur hos Haimer (Eget program for dagen)

Pris per person: 5.400 NOK

Alternativ 2

Mandag 10. februar – Onsdag 12. februar

(2 overnattinger)

Inngår: Flyreise fra Oslo Gardermoen,

Transfer i Tyskland, 2 netter på 4-stjerners hotell, alle måltider og 1 dag på fabrikken.

Pris per person: 4.400 NOK

For ytterligere info og påmelding:

E-post: ramin.safavi@dmgmori.com Tlf. 90 40 09 99

For mer informasjon se: www.dmgmori.com

Mer om Åpent Hus 2020: DMG MORI Pfronten

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.063