23948sdkhjf

Flow vannskjærer til IMTAS Harstad

IMTAS Harstad AS er et datterselskap i IMTAS konsernet og ble stiftet i 2018. Firmaet er en totalleverandør innen service- og produksjon til industrien. Nylig installerte de en helt ny vannskjærer fra Flow, levert av LVD Scandinavia AS.

- Vår gamle vannskjærer sang på det siste verset, og vi innså at tiden var moden for å anskaffe en ny maskin, forteller Jon-Arne Skogan, daglig leder i Harstad, og legger til:

- Vi var på utkikk etter en maskin utstyrt med den nyeste teknologien innen vannskjæring, og valget falt på en Flow Mach 500 med 4 x 2 meter bord og 6500 bar pumpe.

Innfrir krav IMTAS produserer alt fra enkeltkomponenter til ferdige produkt etter kundens ønsker.

- Da vi skulle velge ny vannskjærer så var det mange forskjellige krav vi hadde til maskinen, og vår nye maskin innfrir alle disse. Vår nye Mach 500 vannskjærer er svært nøyaktig, hurtig og veldig produktiv. Den er også svært fleksibel og dette tilfredsstiller våre behov på en god måte. Vannskjæreren er utstyrt med dynamisk hode, og vi kan med den nye vannskjæremaskinen kjøre opp til tre ganger raskere enn vi gjorde med den gamle maskinen, avslutter Jon-Arne Skogan.

For mer informasjon se: www.imtas.no og www.lvdscandinavia.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078