23948sdkhjf

Cody og SINTEF skal lage fremtidens produksjon

Tidlig i 2019 søkte SINTEF, Cody og ti andre europeiske selskaper om støtte fra EUs Horizon 2020 program for å utvikle fremtidens løsning for småskalaproduksjon. Nå har EU godkjent søknaden og støtter prosjektet med nesten seks millioner euro.

Prosjektet tar for seg hele verdikjeden fra kundens ønsker og krav til produktet, til det ferdige produktet er levert og vurdert av kunden.

Produksjonen skal planlegges og testes digitalt med utgangspunkt i blant annet kundens krav, lovkrav og produksjonsmessige muligheter og begrensninger, samt eventuelle kjemiske muligheter og begrensninger. Det skal lages en digital tvilling av produksjonsprosessen og maskinlæring skal brukes for å forbedre prosessen på bakgrunn av tilbakemeldinger fra produksjonen og fra kunden. Transparent dataflyt skal sikres med blokkjedeteknologi.

TITAAN

- Cody har blitt spurt om å være partner i prosjektet på bakgrunn av vår kompetanse som maskinbygger og vår datahåndteringsprogramvare TITAAN. Vår oppgave er å designe to produksjonsmaskiner som skal demonstrere prosessen; en for produksjon av flytende vaskemiddel og en for produksjon av vaskemiddel i pulverform. TITAAN skal håndtere grensesnittet mellom maskinene og resten av systemet, forteller Ken André Myhra Kihle, daglig leder i Cody AS.

For mer informasjon se: https://cody.no/referanser/horizon-2020

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078