23948sdkhjf

Control 2020 - Drivkraft innen kvalitetssikring

Som verdens viktigste tekniske begivenhet for spørsmål som dekker alle aspekter av industriell kvalitetssikring, inviterer den 34. internasjonale Control, messen for kvalitetssikring, besøkende til Stuttgart fra 5. til 8. mai 2020.

"Dette er stedet å være" understreket deltakere på Control 2019 som igjen ble utmerket av nesten 900 utstillere som en fremragende forretningsplattform for visjonsteknologi, bildebehandling og sensorteknologi, så vel som måle- og testteknologi.

Control 2020 - neste nivå kvalitetssikring

“Fremragende hvert år, igjen og igjen�? er blant uttalelser uttalt av deltakere i 2019 understreker viktigheten av Control. Messen er en internasjonalt anerkjent, globalt ledende teknologi, kommunikasjon og forretningsplattform for alle aspekter av kvalitetssikring i industriell produksjon. De internasjonale markedslederne møtes her for å diskutere det ekstremt betydningsfulle problemet med nulldefekt produksjon med velinformerte, svært interesserte besøkende fra industribransjepraksis, og for å utvikle nye løsninger. 90 prosent av de fagfolkene som besøker messen er direkte involvert i anskaffelsesbeslutninger. Control støtter en direkte utveksling av teknisk informasjon mellom leverandører og brukere, og sikrer overføring av teknologi helt ned til dypet av rutinemessig daglig produksjon.

Konsekvente digitaliserte QA-løsninger

Økende nivåer av automatisering og integrert nettverk blant industrielle produksjonssystemer driver for tiden QA-markedet, som gjennomgår kontinuerlig transformasjon som et resultat. Control bryter det komplekse spørsmålet om digitalisering ned til applikasjonsnivå og muliggjør utveksling av lukkede sløyfer i nettverksprosess-sekvenser for brukere av moderne testteknologi. Produsenter og distributører av QA-produkter og løsninger tilbyr grensesnittkompatible moduler, delsystemer og komplette installasjoner for automatisering og digitalisering av alle produksjonsprosesser. Controls oppdaterte tjenestetilbud åpner for nye tilnærminger og omfattende løsninger til brukere for alle utfordinger knyttet til industriell kvalitetssikring.

Internasjonal møteplass for industriell bildebehandling

Utviklingen av QA-temaer fremgår tydelig av sterk vekst i sektoren for industriell bildebehandling og visjonssystemer. Alene som svar på dette problemet presenterte mer enn 250 utstillere på Control egnede komponenter, moduler, delsystemer og komplette løsninger i 2019, og fremstilte dagens verdensomspennende tilbud for industriell bildebehandling, visjon, kamera og sensorsystemer. Bildebehandling, som involverer rutinemessig daglig industriell praksis, samt intralogistikk og autonome kjøretøy for spedisjon og passasjertrafikk, underbygger behovet og nødvendigheten for implementering av moderne kvalitetssikring med fremtidsrettet industriell bildebehandlingssystem. I stadig større grad erstatter industrielle bildebehandlings- og visjonssystemer konvensjonelt måle- og testutstyr, og etablerer seg som viktige teknologier for automatisering. For mange utstillingsselskaper er Control årets viktigste messe og en uunnværlig QA-forretningsplattform. Og dette vil være tilfelle igjen i 2020. Med omtrent en tredjedel av utstillerne som kommer fra utenfor Tyskland, er det tydelig at Control også har et enestående internasjonalt rykte. Bransjen venter på neste QA-arrangement i Stuttgart: “Next Level Quality Assurance!�? Fra 5. til 8. mai 2020.

For mer informasjon se: www.Control-Messe.de

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.079