23948sdkhjf

Fastems bringer sitt moderne fabrikkautomasjonssystem til klasserommet

Fastems har lansert tre nye produkter som gjør det mulig for utdanningsinstitusjoner og bedrifter å dra nytte av sine avanserte «Digital Manufacturing» (DM) -løsninger for fabrikkautomatisering. I tillegg til å fungere som et klasserom for undervisnings- og læringsverktøy, gir DM-bedrifter mulighet til eksempelvis å trene og teste før oppstartfase og simulering under produksjon.

Takket være Fastems digitale produksjonsløsninger er det ikke nødvendig med noe fysisk automatiseringssystem for å simulere, utdanne eller introdusere et fabrikkautomatiseringssystem for kunder, studenter eller ansatte. DM tilbyr en kostnadseffektiv måte å demonstrere og utdanne ny fabrikkautomatiseringsteknologi. Fastems er en forløper innen denne typen løsningstilbud innen automatisering for metallskjæring.

I forkant av maskininstallasjoner

- Vårt nye tilbud gjør det mulig å lære teorien om fleksible produksjonssystemer, demonstrere fleksibilitet i produksjonen og de forskjellige fleksible automatiseringssystemene, samt gjøre klasseromøkter mer håndgripelige gjennom realistiske visualiseringer, sier produktsjef Janne Kivinen, og legger til:

- I tillegg til fordelene for utdanningsinstitusjoner, gir DM store økonomiske og produktive fordeler til våre industrikunder, noe som gjør det mulig å simulere systemet effektivt før maskinvareinstallasjon. Forberedelser kan gjøres før systemet leveres, noe som sparer dyrebar tid under oppstart. Verifisering av programvare og layout kan gjøres under salg og levering, og detaljerte simulerings- og visualiseringsfunksjoner tillater testing av alternativer før du går til en bestemt layout eller ordre. Ansatte kan trenes i et trygt og interaktivt miljø, slik at opplæring ikke forstyrrer den pågående produksjonen. Nye, innovative funksjoner for å simulere og analysere alternative produksjonsscenarier for å ta beslutninger basert på resultatene er under utvikling.

Tre alternativer

Det nye tilbudet består av tre alternativer: Virtual MMS (Manufacturing Management Software), Virtual FMS (Flexible Manufacturing System) og Virtual AMC (Agile Manufacturing Cell). Hver av disse løsningene inkluderer tilgang til programvaren og 24/7 kundestøtte. De virtuelle FMS- og AMC-alternativene inkluderer en Visual Components-modell, en 3D-simuleringsprogramvare for å produsere applikasjoner, inkludert layoutplanlegging, produksjonssimulering, offline programmering og PLC-verifisering, som fungerer som produksjonsmaskinvare for systemet. Alle tre produktene kan brukes som en lokal installasjon, og Virtual MMS kan også brukes som en skybasert installasjon.

Virtuell industri gir fordeler

- Fastems DM er et utmerket tillegg til klasseromsundervisning. Denne løsningen gir oss muligheten til å gi studentene en suveren læringsopplevelse i klassiske klasserommiljøer. Vi har fått veldig positive tilbakemeldinger på kursene, og vi er i stand til å kontinuerlig utvikle og forbedre våre pedagogiske evner ved hjelp av dette systemet, sier universitetsinstruktør Hasse Nylund og professor Minna Lanz ved Tampere universitet.

- Fastems Digital Manufacturing-produkter gir en konkret måte å bringe industrien inn i den virtuelle verdenen, sier Janne Kivinen, og legger til:

- Bedre visualiseringskapasitet gjør det mulig for kundene våre å forstå de underliggende konseptene for våre løsninger og systemer og å utnytte systemene deres mer effektivt. For pedagogiske formål er en praktisk opplevelse ekstremt verdifull og vanskelig å oppnå for så store og komplekse systemer, så å bringe dem praktisk talt inn i klasserommet er et flott alternativ.

DM-konseptet er det første skrittet mot å utvikle en ekte digital tvilling for Fastems automatiseringsløsninger, som vil oversette til bedre vedlikehold og produksjonseffektivitet for brukerne av systemet. I fremtiden vil digitale tvillinger tillate å følge systemet, dets parametere og alt det samhandler med for hele livssyklusen til systemet, noe som muliggjør bedre verktøy for produksjonsoptimalisering, vedlikehold og intelligent produksjon.

For mer informasjon se: www.fastems.com

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.062