23948sdkhjf

Jæren Industripartner med CNC-maskiner fra AIL

Da Jæren Industripartner skulle investere i ny Huyndai CNC-dreiebenk og Pegas CNC-sag valgte de Alf I Larsen. God kommunikasjon og leveringsdyktighet er blant årsakene til det.

Jæren Industripartner AS er en leverandør av NAV's ulike arbeidsmarkedstiltak på Jæren. Selskapet produserer produkter av tre og metall, enten etter skreddersydde mål eller stort volum. Virksomheten leverer også pakke- og monteringstjenester. Med det siste innen moderne utstyr og topp motiverte ansatte, kommuniserer jærbedriften at ingen jobb for liten eller for stor.

Lokal underleverandør

I bedriftens mekaniske avdeling er det nærmere 30 personer som jobber med å knekke, bøye, kappe, frese og stanse metall eller produsere tynnplater. Her er ingen masseproduksjon, men en mengde unike løsninger. Jæren Industripartner er underleverandører til blant andre Kverneland, TKS Heis og Trallnor.

Fornøyd kunde Alf I Larsen AS (AIL) var ute hos Jæren Industripartner AS for å sjekke at leveranse av en CNC maskin av merket Huyndai Wia E 160 A og en sag av merket Pegas Gonda, var levert som avtalt. Dette var en investering og en økning av maskinparken til Jæren Industripartner som er viktig for videre drift.

- Maskinen er svært brukervennlig, og det er enkelt å sette seg i programmeringen og daglig bruk, sier en fornøyd Daniel Waage som håndterer CNC-maskinen til daglig. Bedriften hadde selv valgt å gå for Siemens styring, da de kunne velge mellom tre ulike styringer fra produsenten.

- Maskinen produseres i Sør-Korea, og det var noe leveringstid på den, men da den endelig kom ble vi svært fornøyd, uttaler Eugen Obuchowski, arbeidsleder hos Jæren Industripartner AS.

Tommy Olaussen stod ved sagen fra Pegas Gonda da AIL var innom. Han syns det var en enkel og god maskin å jobbe med.

Gode kundeforhold viktig

Arbeidsleder Eugen Obuchowski, syns AIL er en solid leverandør på maskiner. - Det har vært god kommunikasjon hele veien, og prosessen har gått fint. Levering av sag har virkelig gått over all forventning. Her var det kun AIL som kunne levere, og vi har fått mye maskin for pengene og leveringen har gått bra. CNC-maskinen fungerer godt, styringen var enkel å bruke og det var en solid maskin, forteller Obuchowski.

Som takk for tillitten ble Eugen Obuchowski overrukket blomster, og alle ansatte fikk pizza spandert på av AIL.

- Gode kundeforhold er viktig, vi syns det er stas å komme ut i etterkant av maskinleveranse for å høre at alt er ok og for å takke for tilliten. Vi har solgt maskiner i mange år, men er gjerne mest kjent for produkter som kulelager og reimer, derfor er det ekstra kjekt å være med på slike prosesser og få tilbakemelding om at kunden er fornøyd med leveransen fra oss, sier Svein Ingve Fuglestad, avdelingsleder for maskin hos AIL.

For mer informasjon se: www.jias.no og www.ail.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078