23948sdkhjf

TMTS 2020 – stor maskinmesse i Taiwan

TMTS 2020 - Taiwan International Machine Tool Show - avholdes 10. til 14. november 2020. Messen arrangeres av Taiwan Machine Tool & Accessory Builders 'Association (TMBA) i Taichung.

TMTS, som er høyt anerkjent av utstillere og innkjøpere fra hele verden, forventes i 2020 å være på 91.000 kvadratmeter utstillingsareal med mer enn 720 utstillere som viser alle typer verktøymaskiner, komponenter, tilbehør, verktøy og automatiseringsutstyr med høy presisjon.

Taiwan fjerde største maskineksportør

Taiwan er et av de største produserende og konsumerende markedene for globale verktøymaskiner. Det er mer enn 1600 produsenter i Taiwans maskinforsyningskjede, og nesten 90 prosent av disse produsentene er konsentrert i stor-Taichung-området. Taichung er ikke bare en viktig base i global verktøymaskinproduksjon, men også et stort konsumerende marked for verktøymaskiner og annet mekanisk utstyr. Med gradvis bedring av den globale økonomien, og Taiwans verktøymaskinprodusenters innsats for å utvide virksomheten, er Taiwan rangert som det fjerde eksportlandet av verktøymaskiner. Innenfor 60 kilometer radius av Taichung verktøymaskinklynge er de beste ingeniørløsningene tilgjengelig for globale maskinbrukere fra bransjer av formverktøy, håndverktøy, sykkel, bil & motorsykkeldeler, metallbearbeiding og alle slags maskiner.

Mye å by på

TMTS arrangeres i Taichung, som drar fordel av å være nær salgsmarkedet og enkel transport, og forventer å tiltrekke over 86.000 besøkende. For å tilby optimal service for besøkende og kjøpere fra hele verden vil arrangøren tilby en rekke arrangementer, for eksempel presentasjon av nye produkter, innkjøpskonferanse, fabrikkbesøk og gratis bytur. Med disse tjenestene kan utenlandske besøkende og kjøpere delta på showet og oppleve Taiwans industrielle dynamikk på samme tid.

For mer informasjon se: www.tmts.tw

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094