23948sdkhjf

Hannovermessen 2020 virusutsatt

| Av Redaktionen | Tips redaksjonen om en historie

Hannovermessen 2020 er utsatt til uken 13. til 17. juli. Deutsche Messe AG reagerer dermed på den globale utviklingen relatert til Koronavirus.

Deutsche Messe tok beslutningen om å utsette Hannovermessen 2020 til juli 2020 i nært samarbeid med Hannover Region Health Authority, Hannovermessen utstillingsrådet og partnerforeningene VDMA (German Engineering Federation) og ZVEI (German Electrical and Electronic Manufacturers' Association).

Hannover-regionens helsetilsyn hadde sterkt anbefalt at Deutsche Messe fulgte rådene fra Robert Koch-instituttet, som inkluderer omfattende tiltak for å beskytte helsen når de var vertskap for store begivenheter. For eksempel febermålestasjoner ved alle innganger og ikke tillate folk fra risikoområder eller de som har hatt kontakt med personer fra risikoområder å komme inn i messesenteret. Dette ville innebære en omfattende evaluering av alle messedeltakere - fra utstillere og besøkende til tjenesteleverandører, utstillingsbyggere og cateringfirma.

Deutsche Messe klarer ikke å gjennomføre de foreslåtte tiltakene. I tillegg ville implementeringen av dem redusere iscenesettelsen av arrangementet i en slik grad at arrangementet ikke ville oppfylle sitt formål eller bare gjøre det med betydelige begrensninger for utstillere og besøkende. Siden helsen til utstillere, besøkende, ansatte og publikum er topp prioritet for Deutsche Messe, ble avgjørelsen tatt i samråd med Hannovermessens utstillingsrådgivere for å bytte til juli-datoen.

«Situasjonen vil roe seg»

- Med juli-datoen tilbyr vi våre utstillere den tidligst mulige tidsluken for å presentere innovasjonene sine for et globalt publikum og å starte virksomhet, sier Dr. Jochen Köckler, styreleder i Deutsche Messe AG.

- Med tanke på de globale økonomiske utfordringene som utløses av Koronavirus i første halvår, gir den nye datoen store muligheter. Dermed kan verdens viktigste industrielle messe gi en viktig drivkraft for den globale økonomien på et tidlig stadium.

- VDMA støtter avgjørelsen fra Deutsche Messe AG. Når det gjelder de aktuelle utfordringene forårsaket av Koronavirus, er det å utsette Hannovermessen til juli det beste alternativet, sier VDMA-sjef Thilo Brodtmann.

- Vi antar at situasjonen vil roe seg ned de kommende månedene, og at maskiningeniørbransjen da vil dra nytte av en gjenopplivende forretningssituasjon.

Avgjørelse i rett tid

- Dagens beslutning av Deutsche Messe AG om å utsette Hannovermessen kommer til rett tid, understreker Wolfgang Weber, styreleder i ZVEI-styret.

- Som en internasjonalt viktig industriell messe, er viktigste uttalte salgsargument samlingen av mennesker fra hele verden. Dette kan bare skje hvis det ikke er noen helserisiko. Videre er det viktig for elektroindustrien å presentere produktene sine for Industry 4.0, elektrifisering og større energieffektivitet for publikum i sommer.

For mer informasjon se: www.hannovermesse.de

Hold deg oppdatert med Maskinregisteret
Kommentarer (0)
Forsiden akkurat nå

Aarbakke og Cognite digitaliserer sammen

Ravema blir distributør for MiR

Korona rammer økonomien hardt - dramatisk kronesvekkelse

Robert Slettmo med nye Jouanel-maskiner

Ny robotløsning optimaliserer produksjonen

NBF Brukermøte på Røros utsatt

Nyhetsbrev

Ultra Technology leverte hastejobb til Lærdal Medical på dugnad

Covent i full drift uten permitteringer

Seco Tools arrangerer live-webinar

Det kommer inn «gladnyheter»

HR–tjenester når du trenger det

3000 som døgnet rundt 3D-printer smittevernutstyr på nasjonal dugnad!

Strakstiltak kan skape nye arbeidsplasser i havbruksnæringen

Hannovermessen 2020 avlyses

Utsetter Taiwan International Fastener Show 2020

Promet holder hjulene i gang

Nye roterende filer for krevende applikasjoner

Seco Tools introduserer Double Turbo hjørnefreser og skjær

Migatronic viste CoWelder på Smart Sveis 2020

Additive World 2020 på web - gratis for deg!

Produserer beskyttelsesskjermer så fort de kan

HR Maskin med nysatsing innen fasing

WireSense: trådelektroden som sensor

Bruk Eksportkreditt Norge nå!

Elmia Produktionsmässor 2020 avlyst

OTC i Houston utsatt til høsten

Control-messen utsatt til mai 2021

Den 31. utgaven av BIEMH er utsatt til november 2020

Høyeffektlaser gir betydelig potensial for norsk industri

MACH-utstillingen flyttes til januar 2021

Nye datoer for GrindTec 2020

Nye datoer for METAV

Ny dato for wire and Tube Düsseldorf: 7. til 11. desember 2020

EIVA-SAFEX på Smart Sveis 2020

Send til en kollega

0.093