23948sdkhjf

Hannovermessen 2020 virusutsatt

Hannovermessen 2020 er utsatt til uken 13. til 17. juli. Deutsche Messe AG reagerer dermed på den globale utviklingen relatert til Koronavirus.

Deutsche Messe tok beslutningen om å utsette Hannovermessen 2020 til juli 2020 i nært samarbeid med Hannover Region Health Authority, Hannovermessen utstillingsrådet og partnerforeningene VDMA (German Engineering Federation) og ZVEI (German Electrical and Electronic Manufacturers' Association).

Hannover-regionens helsetilsyn hadde sterkt anbefalt at Deutsche Messe fulgte rådene fra Robert Koch-instituttet, som inkluderer omfattende tiltak for å beskytte helsen når de var vertskap for store begivenheter. For eksempel febermålestasjoner ved alle innganger og ikke tillate folk fra risikoområder eller de som har hatt kontakt med personer fra risikoområder å komme inn i messesenteret. Dette ville innebære en omfattende evaluering av alle messedeltakere - fra utstillere og besøkende til tjenesteleverandører, utstillingsbyggere og cateringfirma.

Deutsche Messe klarer ikke å gjennomføre de foreslåtte tiltakene. I tillegg ville implementeringen av dem redusere iscenesettelsen av arrangementet i en slik grad at arrangementet ikke ville oppfylle sitt formål eller bare gjøre det med betydelige begrensninger for utstillere og besøkende. Siden helsen til utstillere, besøkende, ansatte og publikum er topp prioritet for Deutsche Messe, ble avgjørelsen tatt i samråd med Hannovermessens utstillingsrådgivere for å bytte til juli-datoen.

«Situasjonen vil roe seg»

- Med juli-datoen tilbyr vi våre utstillere den tidligst mulige tidsluken for å presentere innovasjonene sine for et globalt publikum og å starte virksomhet, sier Dr. Jochen Köckler, styreleder i Deutsche Messe AG.

- Med tanke på de globale økonomiske utfordringene som utløses av Koronavirus i første halvår, gir den nye datoen store muligheter. Dermed kan verdens viktigste industrielle messe gi en viktig drivkraft for den globale økonomien på et tidlig stadium.

- VDMA støtter avgjørelsen fra Deutsche Messe AG. Når det gjelder de aktuelle utfordringene forårsaket av Koronavirus, er det å utsette Hannovermessen til juli det beste alternativet, sier VDMA-sjef Thilo Brodtmann.

- Vi antar at situasjonen vil roe seg ned de kommende månedene, og at maskiningeniørbransjen da vil dra nytte av en gjenopplivende forretningssituasjon.

Avgjørelse i rett tid

- Dagens beslutning av Deutsche Messe AG om å utsette Hannovermessen kommer til rett tid, understreker Wolfgang Weber, styreleder i ZVEI-styret.

- Som en internasjonalt viktig industriell messe, er viktigste uttalte salgsargument samlingen av mennesker fra hele verden. Dette kan bare skje hvis det ikke er noen helserisiko. Videre er det viktig for elektroindustrien å presentere produktene sine for Industry 4.0, elektrifisering og større energieffektivitet for publikum i sommer.

For mer informasjon se: www.hannovermesse.de

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.08