23948sdkhjf

Virusutsetter wire and Tube Düsseldorf 2020

Messe Düsseldorf GmbH utsetter de internasjonale messene nr. 1 for wire-, kabel-, rør- og rørindustri - wire and Tube Düsseldorf. I tett koordinering med alle involverte partnere vil selskapet omgående diskutere alternative messedatoer for å garantere at planleggingen kan fortsette pålitelig.

- På denne måten følger vi anbefalingen fra kriselederteamet til den tyske regjeringen om å ta hensyn til prinsippene til Robert Koch-instituttet når vi foretar en risikovurdering av større hendelser, uttaler Werner M. Dornscheidt, administrerende direktør i Messe Düsseldorf GmbH.

En nødvendighet

På grunnlag av denne anbefalingen og den nylige betydelige økningen i antall virussmittede personer, inkludert i Europa, har Messe Düsseldorf revurdert situasjonen. I tillegg til dette er usikkerheten til mange utstillere og besøkende på arrangementene i mars og den kompliserte reisesituasjonen, spesielt for internasjonale kunder.

- Våre kunder, samarbeidspartnere og ansatte stoler på oss. Ikke bare når det gjelder profesjonell og vellykket håndtering av store internasjonale begivenheter i Düsseldorf. De kan også ha denne tilliten til oss når vi lager beslutninger om kritiske situasjoner av hensyn til deres sikkerhet. Denne avgjørelsen var ikke en lett beslutning for alle berørte, sier Dornscheidt.

- Utsettelsene på det nåværende tidspunkt er nødvendige for Messe Düsseldorf og dets kunder med tanke på den stadig mer dynamiske utviklingen, uttaler Thomas Geisel, ordfører for byen Düsseldorf og styreleder i Messe Düsseldorf GmbH.

For mer informasjon se: www.wire-tradefair.com

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.187