23948sdkhjf

Solid pågang for EuroBLECH 2024

Fra 22. til 25. oktober 2024 åpner den 27. internasjonale tynnplatemessen EuroBLECH dørene igjen på Hannovers utstillingsområde i Tyskland. Det er verdens største utstilling for platebearbeiding, og dekker hele forsyningskjeden i 15 forskjellige teknologisektorer.

Det globale flaggskiparrangementet innen metallplatebearbeiding forventer et stort oppmøte i år. Årets begivenhet blir en god mulighet til å se den største samlingen av platebearbeidingsteknologi på ett sted. EuroBLECH 2024-utstillingen er fordelt på ni utstillingshaller og dekker mer enn 90.000 kvadratmeter.

Seks måneder før messen åpner dørene er over 90 prosent av tilgjengelig standplass allerede sikret. Nytt av året er de guidede besøksturene som viser de beste løsningene for å øke produktiviteten.

Internasjonalt preg

Besøkende kan se frem til en imponerende mengde demonstrasjoner og verdenspremierer, som gir mulighet til å utforske, vurdere og diskutere fordelene og gevinstene ved spesifikke teknologiløsninger for deres egen produksjonsprosess.

EuroBLECH 2024 vil okkupere hallene 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 26 og 27 på Hannover messeområde, verdens største utstillingssenter. Pågangen for å få tak i standplass har vært enorm, spesielt fra internasjonale utstillere, med mer enn 60 prosent av utstillerne som kommer fra utenfor Tyskland. Som sådan speiler messen den globale betydningen av metallplatesektoren i den bredere økonomien. Foruten Tyskland er de største utstillerlandene Italia, Tyrkia, Kina, Spania, Nederland, Sveits, Taiwan, Belgia, Østerrike, Frankrike og USA.

Maskiner, verktøy og IT-løsninger

EuroBLECH gir mange muligheter til å se innovative maskiner i aksjon. Messearrangøren mener det er verdt å merke seg at mer enn en fjerdedel av EuroBLECH-besøkende ikke deltar på noen andre messer da de føler at EuroBLECH allerede tilbyr den beste tilgangen til et bredest mulig spekter av teknologileverandører, med utstillinger som bokstavelig talt dekker alt som har med bearbeiding av metallplater å gjøre, i tillegg til rør, profiler, plasthybrider og andre relaterte applikasjoner.

På utstillingen finner man alt av platepresser, stansemaskiner, kantpresser og andre maskiner og verktøy for skjæring, stansing og forming, dessuten sveising og festing, overflatebehandling og etterbehandling, prosesskontroll og kvalitetssikring, maskinelementer og komponenter, CAD/CAM/CIM-systemer, lager og fabrikk utstyr, materialgjenvinning og mye mer.

Nytt i 2024: Guidede besøksturer

For første gang vil besøkende kunne bestille nøye guidede besøksturer. Også reflektert i årets motto for EuroBLECH; «The Power of Productivity», fokuserer de organiserte besøksopplevelsene på produktivitetsfremmende teknologi. Turene vil inkludere 10-minutters presentasjoner ved hvert stopp, etterfulgt av en kort spørsmål-og-svar-økt. Det er to forskjellige turalternativer å velge mellom:

Tur 1 "Industriell Internet of Things (IIoT)" dekker nøkkelemner som big data, fjernanalyse, prediktivt vedlikehold, produksjonsovervåking og sporbarhet av deler. Deltakerne vil oppdage ulike produkter, verktøy og programvare for å hjelpe dem med å planlegge, optimalisere og overvåke produksjonen med sikte på å forbedre deres generelle produktivitet, effektivitet og bærekraft.

Tour 2 "Automation and Robotics for Efficient Production" demonstrerer hvordan integrerte, «bolt-on» eller frittstående automasjons- og robotsystemer kan strømlinjeforme produksjonsoperasjoner for større bærekraft og produktivitet, selv for små batcher. Disse kan variere fra håndterings-, sorterings-, transport-, lagrings- og stablesystemer til roboter, coboter og autonome mobile roboter (AMR).

Ytterligere informasjon om hvordan man bestiller de guidede besøksturene vil bli publisert på EuroBLECH-nettstedet nærmere åpningen av utstillingen.

«Speaker Forum» for verdifull innsikt

I tillegg til innovasjonene og de mange livedemonstrasjonene på utstillingsstandene, kan deltakerne dra nytte av det populære EuroBLECH 2024 Speaker Forum; to dedikerte presentasjonsteatre for ekspertforedrag og paneldiskusjoner. Økter går på alle fire messedagene og tilbyr spennende innsikt i de nyeste prosjektene og produktutviklingen, samt verdifulle nettverksmuligheter og meningsfull utveksling mellom fagfolk. Foredragsagenda vil bli publisert nærmere åpningsdagen.

Industry Awards

De prestisjetunge EuroBLECH Industry Awards gjør comeback på EuroBLECH 2024. Det vil bli gitt anerkjennelse for de mest innovative produktene, løsningene og digitaliseringskonseptene i ulike kategorier. Vinnerne vil bli valgt ut av bransjefolk via nettavstemning fra høsten 2024, og prisene vil bli delt ut på utstillingen. Flere detaljer vil bli publisert i forkant av forestillingen.

Siste liten standbestillinger

Over 90 prosent av tilgjengelig standplass er allerede bestilt. Bedrifter som planlegger å presentere produktene sine i år anbefales å kontakte messeteamet umiddelbart. All relevant utstillerinformasjon finnes på messens hjemmeside. Tilgjengelige standalternativer inkluderer myEuroBLECH Easy Package med ulike tilbud og den praktiske First Time Exhibitor Package som inkluderer en nøkkelferdig løsning pluss markedsføringspakke.

Bestill i tide!

I tidsrommet når EuroBLECH-messen arrangeres kan det bli vanskelig å finne hotellrom i nærheten av messen. Det samme gjelder også for flyreiser fra enkelte destinasjoner. Skal man besøke messen anbefales det å være ute i god tid med bestilling av reisen, gjerne flere måneder i forveien.

For mer informasjon se: www.euroblech.com

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078