23948sdkhjf

MACH 2024 – en suksess!

Selv om MACH-messen i Birmingham, UK, hovedsakelig treffer hjemmepublikummet kommer det også internasjonale utstillere og besøkende, og med dem også nyheter.

MACH-messen er Storbritannias nasjonale begivenhet for å inspirere, innovere og koble sammen produksjonsmiljøer. Arrangøren melder om stor suksess for 2024-utgaven av MACH, og de utstillerne Maskinregisteret var i kontakt med virket positive til responsen de hadde fått.

Norsk delegasjon

MACH er eid og organisert av Manufacturing Technologies Association (MTA), og messen er anerkjent som en bransjeledende begivenhet som samler de beste leverandørene av verktøymaskiner, skjæreverktøy, måleutstyr, additiv produksjon (3D-printing), overflateteknikk, robotikk og automasjon, tynnplatebearbeiding, metallformings- og fabrikasjonsteknologi samt spesialprogramvare som både muliggjør og driver digitaliseringen av produksjonen.

På mange måter ligner MACH vår egen SMART industri-messe som Maskingrossisternes Forening arrangerer, bare mye større format. Årets messe tiltrakk over 500 utstillere og mer enn 25.000 besøkere.

Det var også norske besøkere på messen, for Ravema hadde invitert med seg en gruppe kunder som, i tillegg til å besøke Mazaks stand, også vandret rundt på messen på egenhånd. Bildekavalkaden viser noen av nyhetene som ble presentert.

MACH 2026 finner sted i tiden 20. og 24. april på NEC Birmingham.

For mer informasjon se: www.machexhibition.com

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109